Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomadkaaa

WIERZYCIE ZE ORGAZM POCHWOWY ISTNIEJE?

Polecane posty

Gość wanilia111111
ISTNIEJE BO TEZ MAM:)

Zamiast marudzić, to powinnaś się cieszyć, że kobiety podczas stosunku maja nieporównywalnie silniejsze doznania od mężczyzn i o wiele silniejsze i dłuższe orgazmy. W tej przyjemności my mężczyźni jesteśmy pokrzywdzeni. I jeszcze nie możemy mieć orgazmu po orgazmie kilka razy :(

Gość Katerima
a co to za różnica jaki,ważne że jest....:)))

orgazm pochwowy najłatwiej uzyskać z facetem co ma kutasa z żołędzią zwaną łbem w kształcie grzybka. Długość do 12 cm, aby drażnić pukt G, ale wpierw trzeba kobitkę podniecić odpowiednio, abt się ten punkt G uruchomił. Zbadane i zastosowane w praktyce.

Gość meeritiana
Tak się składa, że studiuję seksuologię. Z wszelkich przeprowadzonych dotąd badań wynika, że orgazm jest JEDEN i jedynie można go uzyskać na różne sposoby.

Gość sa przeciez skurcze pochwy
przy orgazmie, skads sie biorą.

Gość Lolanta
Pewnie że tylko jeden,wszyscy to wiedzą! ale...dlaczego podczas sexu z mężczyzną mam orgazm TYLKO podczas stymulowania łechtaczki, a jak uprawiam sex z ...wibratorem to zawsze jak mam go w środku???

meeritiana Tak się składa, że studiuję seksuologię. Z wszelkich przeprowadzonych dotąd badań wynika, że orgazm jest JEDEN i jedynie można go uzyskać na różne sposoby. Przepraszam za wyrażenie teoretyczko, ale jak masz książkę do seksuologi, to stuknij się nią mocno w głowę, może ci się prawidłowo poskręcają zwoje mózgowe :O jak mnie denerwyją teoretyczki, które nie mają o niczym pojęcia, przeczytają na studiach parę książek i myślą, że pozjadały wszystkie rozumy :O Tymczasem rzeczywistość nie ma nic wspólnego z teoria ze studiów. Jak masz jeden orgazm, to współczuję. Znam wiele kobiet, które mają wiele różnych orgazmów. Wierz badaniom i pseudonaukowcom - teoretykom gawędziarzom o szczurzych klatach i w okularkach (wiecznym prawiczkom). :D 🖐️

jak to jeden, moja luba ma łechtaczkowy, a jak ma humor i ochotę to funduje sobie pochwowy na jeźdzca, a ja zato mogę sikać na stojąco, ale wolałbym mieć wielokrotne orgazmy. A tak poza tym w piątek 30 stycznia na planete o 22:55 , będzie "Kobiecy orgazm", polecam , bo już oglądałem.

Gość a mozna sciagnac ten film z
neta ??

wszystko można, wejdź na stronę planete i tam możliwe, że będą informacje, albo eMule, albo ares, czy jakiś inny p2p

Gość orgastyczna
jesli kobieta nie ma orgazmu to znaczy ze ma nieodpowiednigo partnera. najbardziej szkoda mi mojej przyjaciolki. jest przed30tka, ma partnera ktory ogolnie jest beznadziejny a w lozku totalna padaka. s arazem 0d poltora roku a ona jeszcze nigdy nie miala orgazmu. smutne

Gość Karolcia 22z
wierze :) bo go czasami mam :D

Gość a mozna sciagnac ten film
no wiec tak, przez zbira (bearshare) nie da rady...a planete nie mam...

Gość ...no wlasnie
jak tak wszystko mozna, to zapodaj linka do sciagniecia tego filmu

mam na kablówce planete, więc nie interesowała mnie ta sprawa necie. Można spróbować wpisać w wyszukiwarkę aresa, w pozycji dokumenty

Gość ...no wlasnie
no to probuj :p

Gość ...no wlasnie
i co udalo sie ????