Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce z klawiatury

ROMANS INTERNETOWY - JEST KTOS W TRAKCIE TAKIEGO ROMANSU??

Polecane posty

Gość serce z klawiatury

Jak dlugo taki romans trwa?

Gość vvvvv
aż cię przeleci

ja :)wlasnie wczoraj wrocilam z randki w realu ,gadalismy na gg przez 2 dni po kilka godzin i postanowilismy wczoraj sie spotkac, spedzilismy razem 3 godziny, bylo naprawde bardzo fajnie, a wieczorem jak odwiozl mnie do domu to jeszcze siedzielismy przez 4 godziny na gg do 3 nad ranem:)dzis obudzil mnie smskiem:)

no przeciez sie podzielilam:)tylko jest jeden problem ja go tylko bardzo lubie, a po dzisiejszej rozmowie widze ,ze sie zaangazowal:(za barzo, za szybko....

Gość alufelga
a ja jestem z tym moim internetowym "romansem" czwarty rok:P:P:P

internetwy romans...nie wiem czy w moim przypadku mozna tak to nazwać, ale od kilku dni flirtuję z osobą którą znam:). Niestety w realu nie rozmawiamy ze sobą tylko cześć i to wszystko:(. Trochę dziwne ale nie potrafię pierwsza zacząć tematu natomiast pisać moge o wszystkim.

Gość sddsdssdsad
ja pisze z jednym juz ponad dwa lata, planujemy sie spotkac wreszcie w te wakacje :) z drugim pisze jeszcze dluzej :o ale to tylko przyjaciel i sie raczej nie spotkamy. o dziwo przez neta mozna meic naprawde swietnych przyjaciol, nie z kazdym trzeba sie zaraz spotykac.

ja znow spotkalam sie z nim:)to niesamowite, mozemy rozmawiac i rozmawiac,spotkalismy sie o 10 wieczorem ,wlasnie wyszedl. i ta chemia miedzy nami....jeszcze nic sie nie wydarzylo, bronie sie przed tym nie wiem czemu, choc czuje sie z nim dobrze i wiem ze on tez.. chyba oszaleje....

Gość jupijajej maderfaker
wyszedł o 5.30 nad ranem :O ???? i to wasze drugie spotkanie? :O :D hahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha :D :D :D

Gość im cool
kitenka_irl .............................milcz qrvo :classic_cool: