Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brutalne Zycie

Tanczyl gdy umierałam

Polecane posty

Gość Brutalne Zycie

Bylam z gosciem 4 lata, klamal obrazal mnie az w koncu olał z gory na dol, a na koniec chcial powrotu, a ja sie balam i co bylo dalej? zachorowalam na tyle powaznie ze walczylam o zycie w szpitalu, co moj juz wtedy byly robil?? TANCZYŁ i rwal laski, potem sie zakochal. teraz ja jestem samotna i cierpieo on jak twierdzi ma fajna kobiete i jest happy, czy zycie jest sprawiedliwe?

Gość A było kiedykolwiek
gdyby życie było sprawiedliwe nie byłoby potrzebne ministerstwo sprawiedliwości

Gość penisior wolowy
cham jeden :-0 Zycze Ci szczescia mimo wszystko........:-****

jak sama powiedziałaś był już byłym litanie ci miał na łóżkiem śpiewać? myślisz że ja siedzę i zastanawiam się nad tym co robią akurat moi byli? obgryzam nerwowo paznokcie czy bzykając się właśnie z mężem żadnego z nich nie urażę bo a nóż w tej samej chwili coś złego z nimi się nie dzieje ? nakręcasz się niepotrzebnie

Gość Brutalne Zycie
i to nic ze byl u mnie codziennie w szpitalu, mowil ze kocha, mowil ze jest taki samotny... to nic ze gdy wyszlam ze szpitala dowiedzialam sie prawdy i pekloo serce, jest mi kurwesko zle:(

Gość Alllias
Ile masz lat? Ike, przypadkiem nie jesteś kobietą dopiero od operacji zmiany płci? Przeczytałaś tekst bez większego zrozumienia i empatii, jak zimny facet.

Gość Brutalne Zycie
otoz to, nie sadzilam ze ten temat znajdzie takich ktorzy beda miec z tego beke!!

ike... wiesz spłyciłas strasznie... :( a do autorki... nie zaluj... znasz prawde i ciesz sie ,ze nie jestes nadal oszukiwana:)

Gość Brutalne Zycie
To jest podłe:(

brutalne zycie.. owszem, zycie jest brutalne.. ale jak to mowi stara maksyma co nas nie zabije to nas wzmocni...nie mozesz sie zamartwiac, przezywac, cierpiec... bo to niczego nie zmieni.. nie mozna cofac sie do tego co bylo... nalezy patrzec w przyszlosc i nauczyc sie cieszyc kazdym dniem:) pzdr.

:D to i ja mam jeszcze płakać:D oj dobrze po basku autorko a to chuj! :D

Gość uyflyuf
Wolałabyś dowiedzieć się o tym po ślubie, poznać prawdę, jaki jest twój mąż? Plus tego jest taki, że wiesz o tym teraz, im szybciej tym lepiej...

Gość uyflyuf
Ja życzę Ci, żebyś poznała kogoś, kto na Ciebie zasługuje...

Gość Alllias
On byl złudzeniem. Skończy tak, jak żyje- rozmieniając się na drobne, tracąc to, co cenne. Nie zasługuje na Ciebie. Przeżyj cały ból do końca. Żyj.

ike czy ty sie dzis dobrze czujesz? bo z tego co piszesz mozna wnioskowac ,ze cos nie tak jest z toba:O

predatorko bardzo dobrze się czuję gorzej z autorką- ma najwyraźniej problem sama ze sobą, zamiast żyć dalej, kochać i szukać szczęścia to tkwi w czymś co dawno powinno być przeszłością facet zachował się jak się zachował- powinna kopnąć go w dupę i tyle ona chce być nieszczęśliwa więc jest:D ani to moja wina ani tego faceta tylko jej

Gość Brutalne zycie
wiecie co jest najgorsze?? ze wciaz o nim mysle i tesknie, wiem ze to chore ale tak mam, i nikt mnie nie rozumie, a ja wciaz cierpie

widzisz ike... nie kazdy czlowiek ma takie podejscie jak ty do zycia... byc moze autorce jest zyczajnie ciezko pogodzic z zaistniala sytuacja... oczywiscie nie mozna sie umartwiac i zasmucac... bo to nieczego nie zmieni...

Gość Brutalne zycie
Cierpie ogromnie!

Gość Brutalne Zycie
Boli