Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabaaaa123

powiedziec czy nie

Polecane posty

Gość edzrdcrz
co poleglo? nic nie poleglo. mezowi nic nie mow tylko, durna kobieto! jedz tam do jej miejscowosci jutro i wyslij to zdjecie. kazdy mogl je zobaczyc, portale sa publiczne.

Gość portfelowa
W takiej sytuacji obawiam sie że zdjęcia na portalu już nie ma... Jeśli wcześniej nie wydrukowałaś...kicha.

Gość zabaaaa123
skoro brat meza wie ze maz wie to wie ze ja wiem :? i bedzie na mnie

Gość zabaaaa123
nie wydrukowalam ale zapisalam na kompie :) nie jestem taka głupia

Gość edzrdcrz
no i co, ze wiesz? pewnie nie ty jedna, i co, ze wyslalas, nawet jesli dojda ze to ty, jak ci to udowodnia? WYDRUKUJ TO, mąż wróci i skasuje, i wyjdzie na to samo.

Gość portfelowa
No, ale przepraszam...Co będzie na Ciebie? Kto tu powinien się czuć winny? No wybacz, ale z całą pewnością nieTy!

Gość edzrdcrz
albo wyslij sobie na swoj wlasny adres na maila, dodaj w wiadomosci jako zalacznik, pod warunkiem oczywiscie, ze maz nie przeglada ci poczty. jesli nie masz w domu drukarki, wydrukujesz w pracy/kafejce i wyslesz jutro. NIE KONSULTUJ SIE Z MEZEM, wysluchaj tylko, co ma do powiedzenia, zeby wiedziec, czy mozna na niego liczyc w tej sprawie, a jak widac nie mozna. ja bym wyslala, a jesli nie, byloby mi cholernie wstyd, ze stoje po stronie kogos, kto jajec na wodzy nie umie utrzymac. jesli nie wyslesz, zapomnij, ze mialas bliska szwagierke.

Gość zabaaaa123
kurcze jak bym wiedziala jak ma nazwisko ta jego kochanka to wlamalabym sie jej na nasza klase i puscila linka w wiadomosci na nasza klase do zony

Gość portfelowa
Zgadzam się! j.w.

Gość edzrdcrz
zaba, co ty wymyslasz? wez kobieto nie kombinuj. swoja droga ja juz teraz na 100% wiem, ze ty tego nie zrobisz. i na tym koncze rozmowe, bo nie mam ochoty konwersowac z kobieta, ktora mysli tak jak jej maz zagra. z tchorzami nie lubie obcowac. czesc 🖐️

Gość zabaaaa123
dziewczyny jestescie jeszcze? troche sie skomplikowalo... poszperalam glebiej i ona nie jest z bydgoszczy