Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysska

srebro koloidalne - ktoś używa???

Polecane posty

Gość gabrysska

ponoć ma antybakteryjne wlasciwosci lepsze niz wiekszosc antybiotykow... ktos moze to potwierdzic?

Dobrej jakości srebro koloidalne jest silnym antybiotykiem o szerokim spektrum działania. Może znacznie zmniejszyć symptomy i czas trwania prawie każdej infekcji bakteryjnej. Srebro posiada zdolność wiązania się z grupami tiolowymi, co hamuje oddychanie bakteryjne, uszkadza replikację komórek poprzez wiązanie z bakteryjnym DNA. W zetknięciu z wirusem, grzybem, bakterią czy jakimkolwiek jednokomórkowym patogenem srebro koloidalne działa jak katalizator hamując działanie enzymów, które umożliwiają organizmom jednokomórkowym oddychanie. W rezultacie w ciągu kilku minut organizmy te giną. Niektórzy przypisują przeciwbakteryjne działanie srebra efektowi oligodynamicznemu, który polega na tym, że niskie koncentracje jonów niektórych metali działają toksycznie na organizmy jednokomórkowe. Antybiotyczne działanie srebra koloidalnego udokumentowano na ponad 650 różnych szkodliwych mikroorganizmach. Jony srebra nie wykazują toksyczności wobec komórek ludzkich. Więcej na www.srebrokoloidalne.eu

Gość gość
ja uzywam srebro z tego sklepu http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=37555223 i musze przyznac ze jest najskuteczniejsze. Pomogło mi nie raz przy wszelakich infekcjach. A stosowane wewnetrznie nie raz sprawilo ze zamiast wydac 70 zl na antybiotyk wydalam raz 40 złusmiech.gif

Gość martttxxx
Bardzo dobrej jakości nano srebro koloidalne kupisz w sklepie pod adresem proaktiv.pl. Jest bezpieczne całkowicie dla ludzkiego organizmu i już po pierwszym stosowaniu widać efekty leczenia. Ja stosowałam je na poparzenia ale z tego co się orientuję to leczy się nim również trądzik.

Gość caca

Póki co mogę chwalić i polecać srebro koloidalne od Pro Aktiv, super działanie detoksykujące, można się szybko pozbyć stanów zapalnych, uspokaja, odkaża, jednocześnie – co jest bardzo ważne – nie uzależnia. Na stronie proaktiv.pl masz wszystkie preparaty marki, też mi po głowie chodzi ten olej rokitnikowy z Syberii co mają.