Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boriana

Opinie o sukience

Polecane posty

Upsss hmmm skromna ale te rękawki jakieś takie średnie :P Boriana nooo oby tylko czerwiec zimny nie był i deszczowy :D Naoomi ---> mi też kilka osób tak powiedziało ale szczerze mówiąc nie skłoniło mnie to do wybrania sukni nie w moim guscie i takiej, w ktorej czulabym się jak kukła - tzn takiej z falbanami, koronkami, różami i innymi "badziewiami" :D trzeba mieć swój styl i swoje zdanie ;)

Gość zolwikk
sukienka autorki z pierwzego linku wyglada jakz wykla folia w ktora by sie dziewczyna owinela. lipna

Gość Boriana
Miejmy nadzieje, ze pogoda się uda. Ten ostatni model mi się nie podoba. Znajde w końcu swój skromny model- też tak jak Ciebie teoria nikt mnie nie wpakuje w jakieś "ustrojstwo" w którym będę się sztucznie czuć.

teoria ta twoja suknia mi sie bardzo podoba cgyba mamy podobny gust....ale ta modelka nieladna

Znajde w końcu swój skromny model- też tak jak Ciebie teoria nikt mnie nie wpakuje w jakieś "ustrojstwo" w którym będę się sztucznie czuć. I O TO WŁASNIE CHODZI !!! :D :D :D powodzenia w szukaniu ;)

Gość Boriana
teoria ta ostatnie bardzo ładna, ale chyba nie do mojej figury. Mam spory biust i jak przymierzam sukienki z odciętym stanem to nie wygląda to ciekawie. Dzieki za wszystko. Pozdrawiam! Teoria cudownego slubu życzę!

tak o tej jest cudowna taka anielska tylko na tej modelce wyglada slabo ale fason super...ciekawa jestem jaka cena

no ja cycki mam małe więc generalnie wybrałam z zakładkami na przodzie żeby cuś troszkę powiększyć optycznie ;) :P Tobie również wspaniałego :D :D Naoomi no ta ma fason bardzo fajny ale ja już wybrałam tamtą i nie zmienię bo już sie szyje :P :P :P :P

tamta tez mi sie podoba chyba coraz bardziej przekonuje sie ku skromnej sukni..ile placisz za szycie

Gość ta pierwsza wyjątkowo
szpetna. podobają mi się nieprzeładowane suknie, ale ta jest po prostu paskudna.

1.500 zł do tego gratis bolerko mi szyją ;) także opłaca się bo to jednak 2 razy taniej niż w salonie

a nie dość tego, że taniej to suknia nie wymaga już ŻADNYCH poprawek, przeróbek itepe bo jest szyta na Ciebie a nie na modelkę :P :P