Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrom

Dziewczyna starsza...

Polecane posty

Gość Chrom

Witam! Czy ktoś wie może, w jaki sposób należy postępować z dziewczyną starszą od siebie? Co zrobić, by zwrócić na siebie jej uwagę, by wydać się atrakcyjnym, i przedewszystkim by czuła się dobrze w takim związku? Tutaj akurat mam na myśli dziewczynę 17 letnią, jednakże pytanie odnoszę do przypadku ogólnego. Dziękuję za wszystkie rady, pozdrawiam! Aha, z góry dziękuję za wszystkie posty typu "znajdź młodszą od siebie". Niestety, nie jest to rozwiązanie satysfakcjonujące...

Gość osoba_trzecia
17 letnie dziewczyny z definicji interesuja się starszymi od siebie kolegami - musisz poczekać, bo z wiekiem to się zmienia i już 30 letnie kobiety przychylniej traktują młodszych od siebie, a 50 letnie to ponoć takich preferują :P

Gość Chrom
Dziękuję za rady, wezmę je pod uwagę. Tak, jak powiedziałem, nie jest to zbyt zadowalające, ale skoro tak jest, nie ma co się nad tym dłużej zastanawiać... Pozdrawiam!

Gość ruiii
a o ile jestes mlodszy? ja mam mlodszego o 2 lata z tym ze mam 22 a on 20 :) ale zaczynalismy 3 lata temu:)

Gość Chrom
Mam 15 lat...

Gość osoba_trzecia
15 lat to wiek w którym chłopak jest zupełnie nieatrakcyjny dla płci pieknej :) I to bez względu na wiek - ani starsza, ani młodsza ani w tym samym wieku się takim osobnikiem nie zainteresuje niestety :)

ee nie łam się :) ja kiedyś przeżywałam fascynację młodszym kolegą fascynował mnie swoją szczerością, optymistycznym nastawieniem do wszystkiego i uśmiechem , jejuu ;)

Gość ruiii
no niestety, odpuść sobie i znajdz jakąs 15tke:)

Gość Chrom
Jeśli ktoś uważa to za powód do zmartwienia, wystarczy mu pogratulować szczęśliwego życia, gdyż oznacza to, że nigdy nie spotkał się z prawdziwym problemem. W każdym razie - dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam!