Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elunia Elunia piecdziesiatka

Co robić żeby być silnym i zdrowym?

Polecane posty

Mam 53 lata i wlasnie corka nauczyla mnie pisac na kafetreii ( niedawno nauczylam sie obslugiwam intyernet). Chcialabym byc krzepka i silna. Co robic zeby byc silnym i zdrowym?

Gość kasaa
pij mleko :D

Gość kafeteroiaaa
kochana tu się dowiesz o analu,o kupie,o śluzie i bobach ale niestety nic o czymś sensownym:)

Gość wertyuitka
musisz robić na drutach

Gość Eluunia Ellunia piecdziesiatk
Czy ktos jeszcze moze sie wypowiedziec? Tyloko prosze o powazne odp.

Gość lalal
pójsc na kurs tanca, zapisac sie na basen, zastosowac diete, dbac o siebie zazywac jakies witaminki i juz

Gość Ela_22
witaj, ja chętnie odpowiem,interesuję się zdrowym stylem zycia itp wiec mam nadzieje, że choć troszkę pomogę. Ważne jest dostarczanie odpowiedniej ilości płynów ok. 1,5 l w zachowaniu dobrego zdrowia pomoże oczyszczanie organizmu (zwłaszcza jelit), a więc przede wszystkim duzo błonnika. Polecam muesli, ktore czesto jadam i sobie chwalę: płatki owsiane, len, otreby, orzechy, dowolne owoce, odrobina mleka i miodu. Codziennie warzywa i owoce, kilka razy w tygodniu kasza gryczana, ryby zamiast czerwonego miesa. Duzo ruchu, spacery, rower itd. To są podstawy,jesli chcesz wiedziec wiecej na temat zdrowego odzywiania i medycyny naturalnej polecam książki Michała Tombaka znajdziesz duzo informacji o oczyszczaniu organizmu i nie tylko. pozdrawiam

a czy to prawda ze od pisania na klawiaturze wyrabiaja sie mięśnie dłoni? Bo mój mąż lubi jak mu robię TO ręką

Gość Alister
zapisz się do fitness klubu albo na siłownię. Tam możesz pojeździć na rowerku stacjonarnym, pobiegać/pochodzić na bieżni, poćwiczyć na matach albo na urządzeniach do ćwiczeń z najmniejszym ciężarem. Sam chodzę na siłownię i wiele kobiet w wieku 50+ przychodzi sobie poćwiczyć :-)

Gość Alister
co nie znaczy że mnie to cieszy - widok starych bab wywołuje we mnie odruchy wymiotne

Mój przepis jest prosty ale niestety niektóre elementy nieco kosztowne a jak nie kosztowne to czasochłonne:O.PO 1 na śniadanie walić codziennie 1000 pompek:classic_cool:.Na 2 śniadanie 3000 przysiadów na obiad 300 km rowerkiem,na podwieczorek 20 km pływania a na kolację 100 km przebieżki:classic_cool:.

Mój przepis jest prosty ale niestety niektóre elementy nieco kosztowne a jak nie kosztowne to czasochłonne:O.PO 1 na śniadanie walić codziennie 1000 pompek:classic_cool:.Na 2 śniadanie 3000 przysiadów na obiad 300 km rowerkiem,na podwieczorek 20 km pływania a na kolację 100 km przebieżki:classic_cool:.

ostatnio córka mnie też nauczyła jak mam staremu trzepać żeby szybko doszedł

Gość Alister
zawsze jak zwymiotuję to potem to zjadam, a co będzie sie marnować