Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdrt

Bo tak naprawde to życie nie ma sensu

Polecane posty

Gość asdrt

Moje dorosłe życie to pasmo ciągłych niepowodzeń. Skończyłam nauke, 2 lata temu - studia, i od tej pory nie moge znaleść sobie pracy jakies normalnej. Moje życie uczuciowe to tez kompletna klapa. Moje życie towarzyskie powoli już siada.

Gość EWA31
Poproś Boga pomoc.

Gość asdrt
bylam na stazu 9 miesiecy fakt wtedy jakos nie szukalam specjalnie pracy, potem mialam 0,5roku przerwy wtedy szukalam pracy, ale nic z tego nie wyszlo. Wzasadzie oprócz odpowiedzi call center to ni ebyło żadnego oddzewu. Potem znajoma z urzedu zalatwila mi tzw. przyuczenie zawodowe 0,5roku, po tym dostałam 0,5 prac interwencyjnych w tym czasie również szukałam pracy, ale zaproszono mnie na dwie rozmowy raptem. Teraz kończą mi się te prace i nie wiem co bedzie. Dobija mnie fakt, że po za ta praca w urzedzie nie moge nic normalnego znalesc. Nie wiem co ze mną jest.

Gość asdrt
Bóg mnie nie słucha. głównie szukam przez internet, moze to jest bład?ale jak szukac inaczej.?

Gość MaciejZ
Po studiach i bez pracy. Potwierdza się to, co w gazetach piszą, że człowiek wykształcony, to człowiek bezrobotny. A tu proszę, oferty pracy dla ludzi po zawodówkach i ze sporym wynagrodzeniem. Suma sumarum, to magistrów to dziś w pip jest. I właśnie dlatego mało jest ofert pracy dla nich.

Gość bubla
a jakie studia skonczylas? i mieszkasz w jakims malym miescie??

Gość asdrt
wzasadzie to w dużym, tzn niedaleko mam duże miasto, a dojazd nei stanowi problemu. po biologicznych jestem.