zaba_w_glanach 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Dziewczyny! Przyjmuję tabletki anty od ponad pół roku..Wczoraj zauwazylam ze na blistrze nie zgadzaja mi sie dni..czyli zapomnialam wziac ktorejs tabletki ale nie wiem ktorego dnia to zrobilam..zostala wiec pominieta..nie przestalam brac tych tabletek..dzisiaj wzielam 16ta..pominelam wiec tabletke w pierwszym lub drugim tygodniu..dodam ze przed tym opakowaniem nei robilam 7mio dniowej przerwy.. Myslicie ze powinnam teraz wziac je do konca opakowania i zrobic normalnie przerwe?czy przerwy nie robic?czy zostala zachowana ochrona anty? prosze o opinie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba_w_glanach 0 Napisano Styczeń 29, 2009 nigdzie nie moge znalezc podobnej opisanej sytuacji.. napiszcie mi cos dziewczyny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Styczeń 29, 2009 Brać do końca, to pewne. Aczy robić przerwę - zajrzyj do ulotki i zobacz jakie są zalecenia odnośnie robienia przerwy przy zapomnieniu tabletki w I i II tygodniu, bo zdaje się, że zalecenie nie robienia jest tylko w III tygodniu - choć głowy nie dam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach