Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidan

głodówka !!!!!!!!!! co najmniej 2 tyg !! chce schudnac !

Polecane posty

Gość lutharien
2 tyg absolutnej głodówki = przyśpieszone tętno, ból głowy, organizm przechodzi na spalanie wewnętrzne po ok 5-6 dniach i pozbywa się złogów toksyn nagromadzonych z chipsów, pizz, McDojadów i innego świństwa. Objawia się to śmierdzeniem głównie. Na języku brzydki, śmierdzący osad, pocenie się. Po 2 tygodniach głodówki trzeba stopniowo przestawiać organizm na ponowne trawienie, zaczynamy od soczków, potem warzywa, ryże, dopiero po 5-6 dniach wolno zjeść mięso. z 14 dni robi się 21. Jak się po 14 dniach nie jedzenia napcha nagle żołądek skręt kiszek gwarantowany i szpital od razu. Powodzenia, zachęcam poczytać więcej o tym

idzie super hiper, wzielam tabletke na przeczyszenie wczoraj, wiec mam przewod pokarmowy \"na pusto\". rano tylko kawa bez mleka, ze slodzikiem. juz czuje zgage, wiec zaraz pojde po lyzke jogurtu, bo mnie pali. jutro planuje cwiczyc - mam plyty dvd z fitnessem i zalicze sesje minimum godzinna. w chwilach zwatpienia, patrze na ta fotke: http://content.mahalo.com/image/7/71/Marisa_miller_RM_021408.jpg najgorsze jest to, ze wiem, ze szybko nie schudne - ostatnio co bym nie robila, to mi nie idzie. za to moj facet nie jadl poltora dnia, i zrzucil ... 2kg! Wiem, ze to woda, ale 2kg wody mniej na wadze zmobilizowaloby mnie do walki :-( zwaze sie dopiero za tydzien-dwa, bo zbliza mi sie okres, wiec nie ma sensu wpadac w depresje z powodu dodatkowych kilogramow \"z niczego\". powodzenia aidan!!!

no ja tez od rana wypilam szklanke wody i zjadlam mandarynke :P ale dzien jeszcze dlugi ;p a jakie bierzesz te tabletki na przeczyszczenie ? czy to nie jest szkodliwe ??

hej hej, jak idzie? ja dzis dostalam okres :-O no ale nic, wczoraj tak samo jak dzis - pare lyzek jogurtu. dodatkowo, z okazji okresu mini-jabluszko (ale szaleje, hahaha) nie wazylam sie, ale za to mierzylam - zjechalam 3cm w talii, ale to raczej dlatego,ze brzuch pusty :-D glodna nie jestem, pije duzo i caly czas sikam :-D

u mnie tez spoko :P zobaczymy efekt koncowy :D

dołączam się dopiero dziś, ale w sumie wczoraj rozpoczęłam, bo zjadłam tylko talerz gotowanych warzyw, a od dzisiaj już tylko co najwyżej soki, herbatki ziołowe i takie tam!! w grupie siła!!!!!!!!!!! :)

rzczucilam 2 kilo!!! wlasnie sie wazylam. zjadalam dzisiaj pol puszki fasolki (100kcal) i pare lyzek jogurtu. Mialam sie nie wazyc, ale strasznie mialam dzis ciezko -bylam bardzo glodna i chcialam zjesc pizze - ale weszlam na wage i te 2 kilo w dol tak mnie zmotywowalo, ze nic nadprogramowego nie zjadlam :-D Jeszcze minimum 5kg w dol i bedzie cacy.

Czesc globalka - milo, ze sie przylaczasz :-D warto juz teraz braac sie za diety, by nie panikowac w maju, ze juz sie cieplo robi, a my wygladamy jak swinki :-D

hehe! dokładnie! u mnie też 3 kg w dół, ale to efekt pustości wewnętrznych, bo wiadomo, że początkowo o utracie tłuszczu nie ma mowy niestety! ale za kilka dni zacznie się i on spalać! pozdrawiam ;)

ja mam dzis zalamanie. zjadlam tylko troche jogurtu, ale caly czas mysle o pizzy... :-( u mnie wczesniej nic za bardzo w brzuchu nie bylo przed dieta, bo na tydzien przed jadlam calkiem zdrowo i malo. ale mimo wszystko - jakos wolno mi plynie ten czas odchudzania teraz. 5ty dzien, jeszcze 9 dni minimum przede mna, rany, nie dam rady chyba :-(