Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana55555ggggg

strupki na twarzy łuszcząca się skóra pomocy

Polecane posty

Gość załamana55555ggggg

witam wszystkich. Pisze ponieważ ostatnio na mojej twarzy pojawilo sie coś dziwnego... nigdy nie miałam problemów z zadnymi wypryskami trądzikiem itp. nJPIERW WYSKOCZYŁO MI KILKA CZERWONyCH KROPECZEK (PODOBNYCH DO wypryskow) myslałam ze zejda i po klopocie ale zamienily sie w strupki , nastepnego dnia znikly zostaly jedynie czerwone plamki -dzis juz jasnieja... niestety w innym miejscu zaczelo robic sie cos gorszego... ciezko mi to opisac ale postaram sie.Poprostu wygladało to tak jak by w pewnym miesjcu pod warstwą skrory zbieralo sie powietrze i unosila sie w srodku nie bylo zadnego plynu pozniej, ta skrrka sie zluszczała szczypalo i zamienialo sie w stupek ..mam kilka takich wiem ze musze isc do dermatologa ale moze ktos wie co to moze byc??pomożcie.z gory dziekuje

Gość natii204
wiem co to jest tez to przechodziłam niestety Łuszczyca pomoże ci Diprosalic w płynie i maść lorinden tylko możesz kopic go przez receptę

Gość jarvdwerwt
dzis juz wiem co to bylo bo bylam u dermatologa to liszajec zakaźny ale dostalam leki i 2 tygodnie przeszlo calkowicie