Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suchy jak pies

czy dziewietnastolatka moze sie zakochac w trzydziestolatu

Polecane posty

Gość suchy jak pies

Gość ala000011
jak zadaje takie glupie pytania, to chyba nie powinna

Gość Tak jesli miala niedosyt
kontaktow z pjcem albo pochodzi z biednego domu

Gość suchy jak pies
zakochałem sie w markecie real w pieknej młodej dziewczynie stad moje pytanie

Gość suchy jak pies
moze byc biedna dla mnie to nie ma znaczenia ,

Gość wścibskaa
suchy jak pies , zostaw to dziecko w spokoju !

Gość suchy jak pies
jakie dziecko jest dorosła i piekna kocham ją,

Gość wścibskaa
ale Ty jesteś stary!!!!!!!!!! pomyśl sobie 13 lat różnicy !

Gość prof.doc.dr.hab..inż.mgr.kołek
facet 32 lata i stary? chyba cie pogieło,pewnie ty jestes stara mając 25 lat,ale kobiety po 30-stce to stare projdachy

Ona jest dorosła i moze to ona by podjęła decyzję. Nie mówcie mu żeby ja zostawił. Miłośc nie wybiera. Fakt, że 19 latki jeszcze nie są stałe w uczuciach i wolą mniej więcej w swoim wieku. ale kto wie. Może ją delikatnie spytać bez narzucania się.

Gość suchy jak pies
Dr The -dobrze piszesz...

Przecież miłość, to nie tylko wygląd - byłoby to puste. To uczucie, odpowiedzialność, przyjaźń i czucie się ze soba dobrze, a to mamy niezależnie od wieku. Niektorym kobietom podobają sie starsi. Są też motywacje, ze dziewczyna nie miała ojca, fakt, ale nie tylko.

Gość wścibskaa
wy samce myślicie o młodej kobiecie tylko jak o młodym mięsku do seksu , dopiero jak dziewczynka nie myśli tak jak stary samiec , to dochodzi do rozstania , i co z tego ma ta młoda dziewczyna ?!

Gość suchy jak pies
mi tak naprawde zalezy na głebszym uczuciu,miłosci ,wzajemnym szacunku

19stolatki nie sa stale w uczuciach? ja obracam sie w gronie gdzie wiekszosc 19stolatek i 20stek ma partnera przynajmniej od 2, 3 lat, albo juz sa zamezne, nie koniecznie dzieciate.. nie wiem skad Ci to przyszlo do glowy, nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka suchy jak pies, zagadaj do niej :)

wścibskaa ale Ty jesteś stary!!!!!!!!!! pomyśl sobie 13 lat różnicy ! Jak ty będziesz w jego wieku, bedziesz znacznie starzej wygladała, niż on. kobiety szybciej się starzeją od mężczyzn. Po 30-ym roku życia jak chcą mieć dziecko, to wras z wiekiem zwiększa się ryzyko, że dziecko urodzi sie z wadami genetycznymi. U mężczyzn wraz z wiekiem nie ma takiego problemu.

hehehe i nie sadze zeby 19stki wolaly facetow w swoim wieku, wrecz przeciwnie wola starszych

Między moimi dziadkami było 10 lat różnicy i wiecie co? Byli małżeństwem ponad 50 lat. A jak dziadek umarł, to babcia niedługo potem - z tęsknoty. Nieraz mi opowiadała, że czasem im ciężko, bo mieli duże różnice zdań, ale przecież nie od wieku to zależy, a od charakteru człowieka. Jak ludzie się kochają, to przezwyciężą wszelkie przeszkody.

Lady Love 19stolatki nie sa stale w uczuciach? ja obracam sie w gronie gdzie wiekszosc 19stolatek i 20stek ma partnera przynajmniej od 2, 3 lat, albo juz sa zamezne, nie koniecznie dzieciate.. To nie reguła. Wiele jest stałych, ale wiele jeszcze nie ma drogi życiowej. Sa w długich zwiazkach, ale dużo z nich z czasem rozstanie sie z tym partnerem.

Dr The - U mężczyzn wraz z wiekiem nie ma takiego problemu. Niestety są, tylko się o tym nie mówi :P

Gość no podoba sie sie czy nie
no nie mówcie ze facet 33 lata jest stary...

dokladnie to nie reguła :) z tego co napisales wczesniej wynikało ze 19stki nie sa stale w uczucach a teraz wlasnie zmienies zdanie :)

Gość wścibskaa
Dr The bawisz mnie ! :-D :-D :-D Jeśli już taka 19 latka spojrzy na takiego starca to tylko dla kasy ! Macie wolną rękę może uda wam się być z taką młódką :-p Po czasie będzie się od was odsuwać aż odejdzie ... wiem zdarzają się przypadki ,że takie związki a nawet z większą różnicą wieku są możliwe , ale jednak bardzo nieliczne . suchy jak pies , zagadaj jak chcesz ale nie zdziw się jak cię wyśmieje :-D

smarkula Dr The - U mężczyzn wraz z wiekiem nie ma takiego problemu. Niestety są, tylko się o tym nie mówi Genetycznie nie ma - jeśli chodzi o wady dziecka.

Gość magdalenkaa
Ja nigdy nie mialam dobrzego kontaktu z ojcem, ale to , ze byly one jakos zle, poprostu zawsze lepiej dogadywalam sie z mama. I sama taz to u siebie widze, ze wole starszych facetów, przy nich czuje sie bezpiecznie.

Lady Love dokladnie to nie reguła z tego co napisales wczesniej wynikało ze 19stki nie sa stale w uczucach a teraz wlasnie zmienies zdanie Wcześniej nieprecyzyjnie napisałem. Powinienem dopisać przeważnie. To dlatego, ze wchodza w dorosłe, zycie, zaczynają się problemy, poważne patrzenie na świat i utrzymanie, zmmiana środowiska (nowi ludzie na studiach i wiele innych przyczyn).

wścibskaa Dr The bawisz mnie ! Jeśli już taka 19 latka spojrzy na takiego starca to tylko dla kasy ! Macie wolną rękę może uda wam się być z taką młódką Po czasie będzie się od was odsuwać aż odejdzie ... Różnie to bywa. Dziewczyny wyżej ci napisały o takich parach i ja też znam takie pary. Równiez chodziłem z dziewczynami sporo młodszymi i nie były ze mna dla kasy. Nie one odeszły tylko ja je zostawiłem ( dlaczego? Niewazne, to nie ten topik). Nie wiem ile masz lat, ale pewnie niedużo. Kiedyś z czasem jeszcze sporo dziwnych rzeczy zobaczysz i jeszcze nie raz cie życie zaskoczy. Pozatym z wiekiem inaczej bedziesz na to patrzeć.

Dr The - no właśnie chyba jesteś niedoinformowany, bo są właśnie genetyczne :p

Gość wścibskaa
Dr The "Nie one odeszły tylko ja je zostawiłem " Czyli rozumiem , wykorzystałeś i porzuciłeś ! Sam widzisz , nie zawsze taki związek ma szanse powodzenia !