Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lechosław

Laska Marcinkiewicza

Polecane posty

Gość Lechosław

http://deser.pl/deser/1,83452,6201498,Tak_wyglada_dziewczyna_Marcinkiewicza.html Kurcze, ładna ta jego nowa "miłość" niech ją bzyka ile wlezie bo za parę lat, ona jego rzuci dla młodszego :O

Troche sie poprawilo finansowo kaziowi i zaczelo sie w glowce pierdolic .Myslal ze sobie slawe tym zrobil ,zalosny .Pomyslec tylko,ze taka cholota nami rzadzi.Mamy owoce tego rzadzenia .Z mojej okolicy juz czworo mlodych ludzi zginelo za granica .Musieli wyjechac za praca ,bo nasi madrusie przepierdolili co sie tylko dalo przepierdolic .Zal mi wyborcow platformy,zwlaszcza studentow-gdzie macie te CUDA I IRLANDIE?

Gość studentka xzy
jestem studentką i glosowalam na PIS ;p no zjedzcie mnie teraz :D

Gość studentka xzy
a do czyjegos zycia nie wchodze z buciorami. Nie interesuje mnie czyjes zycie prywatne ... A Kaziowi niech sie wiedzie..nie zazdroszcze

Nie ma cudu ,ani Irlandii !!! JEST ZA TO ,DZIURA TUSKA !!! Ciekaw jestem jak sie bedziecie czuc ,wyborcy platformy ,kiedy to wasze dzieci beda musialy wyjechac za granice za praca ?CZEGO CHCIELISCIE ,TO MACIE !!!

Studentka :-)gratuluje ,ze masz pojecie o tym co sie dzieje w kraju.Szkoda ze inni tego nie odczuwaja .Niech tylko ktos sprobuje nas zjechac :-),w pape i do unii wypad !!!

Gość sdsdsdsaaaaaaaaadvcv
a co wy myslicie??ze tusk od razu mialby cud sprawic??za ten balagan jaki zrobili pisowcy?hola hola...nie od razu rzym zbudowano...a i tak wg mnie tusk juz duuzo zrobil

Jak to jest w Pismie Sw."co slyszycie na ucho ,rozglaszajcie na dachach ".Kaziu,kaziu-POPRAW SIE !!! Polska to nie tylko rozwodnicy !