Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justkatynka

mam kompleks...

Polecane posty

mamma226 --->>> Właśnie chodziło mi o ten stan po operacji... Miałam praktyki na oddziale chirurgii i często byli tam ludzie po operacji nosa (wprawdzie nie z powodów urodowych, ale np. gdy mieli krywą przegrodę nosa albo jakiś uraz). I naprawdę się męczyli. Nos bardzo boli, jest obrzęknięty, występują trudności z oddychaniem.

Gość pojawiam sie i znikam
Witam:) Dziewczyno, musisz zaakceptować siebie! Jesteś fajna laska, masz super nogi;) ładną figurę, chłopaka, który Cię akceptuje i któremu sie podobasz! Ja osobiście też mam nie taki nos, jaki bym chciała mieć. Ale zaakceptowałam go, bo na operację nie zgodze się nigdy! Nigdy nie wiesz jak będziesz wyglądać po operacji, czy "nowy" nos Ci się spodoba, a co najwazniejsze, czy bedzie pasował do Twojej twarzy! Naczytałam się wiele artykułów o nieudanych operacjach, takze o dziewczynie, której nos po operacji wygląda masakrystycznie, która miała to nieszczęście, że trafiła na lekarza partacza, teraz nie umie normalnie oddychać! Najważniejsze to akceptacja siebie! A tak na marginesie, nie ma chyba osoby, której się w swoim wyglądzie wszystko podoba ;) Zawsze ktoś coś dopatrzy, co nawet inna osoba nie pomyślałaby w życiu, że ta osoba ma z tym kompleks! Pozdrawiam Cie serdecznie :)

Gość justkatynka
dzięki za ciepłe słowa, ale jeszcze mi trudniej teraz, wiem że figurę mam nienajgorszą ale twarz nie daje mi spokoju- ten nos...!!

Ale wiesz....odpowiedni makijaż w sensie odpowiednie pudru na nos i odpowiednia fryzura potrafi zdziałać cuda:) Polecam odpowiednią fryzurkę, taka pasująca do twarzy, zobaczysz, że nosek nie bedzie tak widoczny :)

Gość łoooomatkoD
po pierwsze to mam nadzieje,ze pytałas kolerzanek, czy chl ze mozesz umiescic ich fotki na kafeteria?? ... b oprocz Twjego NARAWDEkiczowatego stulu... chyba nie masz wogole tektu zeby robic takie rzeczy.. :/ ...Twoj nos nie jest tragedia widzaialm duuuzo gorsze.. ael jesli t dal Ciebei ma zmienic caaalay swiat to sie nie wachaj.. poxniej bedzie zalowac do konca zycia!:)... i BŁAGAM.. zmien styl! ...jak nie masz kasy.. to kupuj zadziej i cos na POZIOMIE! ...

Gość I.M
O Matko,Ty masz 25 lat,nie obraz sie ale ja mam 40 i wygladam mlodziej.Naprawde wygladasz staro.Nos w tym wszystkim to pikuś,tak jak inni podpowiadaja przede wszystkim zmiana fryzury

Gość jak wyspa bananowaa
hej , mnie tez wydaje sie ze nos masz wporzo , ale styl mogłabys troche zmienic , masz łądna figure i naprawde świetne nogi i twarz tez masz ładną , odpowiedni makijaż , uczesanie i bedziesz jak ta lala!!! ogólnie to ładna z ciebie dziewczyna ps,.- ale jezeli ten twój (według mnie normalny) nos , nie daje ci spokoju i bardzo chcesz go zmienic . to zrób ta operacje , ale moim zdaniem jest ona zbędna !!!pozdrawiam

Gość ghjkl
Nie jest tak zle,poprostu musisz mieć bardziej puszyste włosy wtedy nos nie będzie taki widoczny.

Ja widze po swoim przykładzie, ze jak włosy miałam przylegające, jakk robiłam przedziałek z boku i "ulizywalam" włosy na bok, to wydawało mi się ze moj nosek troszke jest za duzy:) Ale teraz mam calkiem inna fryzure i moj nos nie rzuca sie w oczy ;)

Gość justkatynka
a jaka to fryzura?

Gość justkatynka
i co macie na myśli pisząc zmień styl?

Gość jak wyspa bananowaa
zmiana stylu , jakies fajne rurki spodnie , butu na wysokim obcasie , tunika z dekoltrm , , a fryzura - długosc włosów zostaw niech talka bedzie , ale delikatnie wycieniuj od góry , wtedy góra troszke sie uniesie i bedzie puszysta odrobine , nierób przedziałku na srodku mozesz zaczesac przedziałek z boku ale nieulizuj włosów , polecam tez grzywke "postrzepioną" na ukos , asymetryczną , kolor moze byc , aczkolwiek , ja zrobiłabym brąz , albo ciemne kakao" , ewentualnie delikatne cienkie poasemeczka

Gość jak wyspa bananowaa
ja bym proponowała , tobie podobną fryzurke jak ma ta czwarta od lewej , pani , na tym twoim zdjeciu , włosy bym wycieniowała tak jak ona ma , tylko ze trocghe dłuzsze bym tobie zrobiła , widzisz ta pani ma lekko uniesiona góre włosów , dlatego to optycznie odwróciłoby uwage od nosA (ale przypominam ze nos masz OK!) WIEC TAKA SAMA FRYZURA , włosy ciemniesze od tych co teraz masz , i troche dłuzsze wycieniowane

Gość jak wyspa bananowaa
włoski są od góry wycieniowane co powoduje ze unoszą sie do góry , dzieki czemu nos sie "chowa" , do tego polecam szmpon typu "volume" unoszący włosy od nasady np sansilk , albo nivea volume

Gość justkatynka
dzięki bananowa, fajna z ciebie babka.

Gość jak wyspa bananowa