Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perry nickolas

Madonna wystapi w Warszawie latem, kto pójdzie na koncert?

Polecane posty

Gość perry nickolas

Bo ja osobiście nie wyobrażam sobie wydać 220 złotych żeby popatrzeć jak wygina się pomarszczona, obleśna 50latka. :O

Gość ffawfa
to nie idż masz problem, nikt nie zauwazy że ciebie nie ma :P bedzie zajebiscie ja ide to historyczne wydarzenie! zawsze ja uwielbialam wiec nie odpuszcze okazji zeby zobaczyc ja na zywo to tylko 220zł

Gość aga22222
dokladnie i takich jak ty pojdzie tysiace a za 2 godziny koncertu madonna dostanie z pare tysięcy zlotych jak nie milionów.

Gość aga22222
ty pozniej pojdziesz na przystanek autobusowy a ona limuzyna do najlepszego hotelu i bedzie sie smiala z takich jak ty.

Osobiście wiem, na jakie inne koncerty lepiej zainwestować sumy rzędów 220 zł. Jak kariera się sypie to się przyjeżdża do Polski, a wcześniej to co??

Gość jhd
nawet 50zl bym nie dala . ciekawe czemu te wszystkie gwiazdeczki przyjezdzaja do nas jak sa juz po 50? wczesniej byl na nie popyt a jak juz nie ma to dobra i Polska a wy sie podniecacie.

Gość rajanpp
no ostatnio mówili w telewizji ze wziela za koncert 400milionów dolarów.to tyle w totka nie wygrasz nawet po 10 -ciu kumulacjach.i wlasnie z takich blaznów wszystkich co laża i placa za 2 godziny stania i patrzenie w ekran bo wiecej nic nie widac.

Gość jhd
Jane says myslimy podobnie widzE:)

Gość utkykuy
a dlaczego ma sie smiać? a co mnie to interesuje? to autorka napisala że 220zł to duzo mnie nie szkoda akurat nie pale nie pije nie wydaje na używki bo z takich sie smieje pracujac i nie majac czasu na przyjemności mam prawo idc na koncert o ktorym marzylam od dziecka i chuj mnie obchodzi czy smiejecie sie wy czy madonna i ile na tym zarobi w koncu po cos ten koncert tak czy inaczej wybieram się i z tyłu stan raczej ni bede malo interesuje mnie tez ile bedzie osób stało za mną ide na koncert dla siebie nie dla innych, o co wam w ogole chodzi?? co gule macie, nie stac was? sram na to!

Gość perry nickolas
ja nie mam zamiaru iść, dla mnie ona nie jest żadną wokalistką. To jedynie baba, która zasłynęła dzięki skandalom i chwytliwym melodyjkom. Kompletnie nie ma głosu, urody też nie.

Gość utkykuy
dziwni jestescie nie idziecie na koncert bo artysta zarobi duża kase? a gdyby nie zarobil duzo to poslzibyscie? jestescie daremni! co was kurwa zawistnicy obchodzi kto ile zarabia??kurwa co za ciemnota!!

Gość utkykuy
perry nickolas--> ale robi zajebiste show! a ty jestes utalentowany piękny i młody! a widzisz kurwa kariery nie robisz! hahahah

Gość utkykuy
nie lubicie i już co tu wiecej pisac

utkykuy - wyluzuj, znam osoby, które pewnie pojadą na ten koncert nawet jakby miały odkładać od dziś i one zrobią to z pobudek właśnie sentymentalnych, marzenia od dziecka itp. Ja tam do niej sentymentu nie mam. A czy ona dziś śpiewa z playbacku, czy na żywo? Tak z ciekawości spytam.

Gość mnkokj
a ty lubisz i nie unos sie tak. juz lece i zaplace 1000zl podstarzalej kobiecie za "show" ktorego jak byla"mloda i piekna" nie miala ochoty robic w naszym kraju.

Gość utkykuy
ale co mnie kurwa interesuje fakt czy ty pójdziesz zapłacić czy nie? czy ja ciebie namawiam???? nie idz na chuj mi to potrzebne, wutor pytal czy ktos idzie ja napisalam ze ide a tu nagle najazd na mnie! no kurwa ludzie!!pal licho czy idziecie niejestescie mi potrzebni, plujcie sobie ile chcecie ja pojde bo dlaczego mam nie isc niby jako dziecko ja uwielbialam absolutnie nic do niej nie mam to jedna z najbardziej wplywowych gwiazd chce ja zobaczyc i juz kurwa czy to takie trudne? nie szkoda mi kasy! nie szkoda mi czasu! zrozumiane?a wy sobie siedzcie w domu chuj mnie to obchodzi!

Jane says Madonna nigdy nie śpiewa z playbacku na koncertach. Jej koncerty są niesamowitym show. Podajcie mi linka do tego info,, ze przyjedzie.

Kurcze pojechałabym, ale czy znajdę kompana ktory wydałby 500 zł na bilet? I to bedzie w swoje urodziny bo chyba 15 albo 16 sierpnia. Super!