Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfghgfhgfhfh

Internet w KOMORCE???

Polecane posty

Gość ggfghgfhgfhfh

hej :) macie moze na swoich komórkach internet? jak macie to ile płacicie za niego???

Gość ja korzystam
przez połaczenie internet gprs płacę 20 gr za 50kB danych zeby sprawdzic poczte np zajmuje mi pare chwil i place pewnie z 10 groszy

Gość kooooopa
ja nie płacę bo mam WiFi :P

Gość ggfghgfhgfhfh
ja posiadam pakiet w plusie za 10 zl 50mb do wykorzystania wg mnie się opłaca ale nie wiem czy sa tez inne opcje dla plusa wiecie moze? hehe mi tam się przydaje internet w komorce a w komputerze tez mam ale wiadomo jak gdzies sie jedzie to się nieraz przydaje :)

Gość ggfghgfhgfhfh
a czy takie WiFi mozna sobie zamontowac do sony ericssona c702 ?? na czym to w ogole polega?

Gość deee deeee
internet w komórach to głupota dla naiwniaków :D chyba że ktoś nie ma internetu w komputerze

Gość ja korzystam
mi tez sie przydaje, szkoda ze nie mam wi fi :( ale mam w telefonie tez gadu gadu, wiec jak jestem za zadupiu to moge chociaz pogadac ;) calkiem tanio wychodzi ;)

Gość ja korzystam
ja mam internet w komputerze tez, ale gdy np wyjezdzam na kilka dni i nie mam dostepu do normalnego neta to ten w komorce jest super

Gość rybka zwana Jagodą
ja też mam WiFi, ale tego chyba nie da się zamontować, ja to miałam od razu w komórce, dobra rzecz

Gość ggfghgfhgfhfh
do dee dee ... to nie jest głupota opłaca się z pakietu z plusa za 10 zł masz 50 mb jak do przeglądania stron jest supr i na posiadanie gg

Gość rybka zwana Jagodą
WiFi chyba polega na tym, że komórka podłącza się do bezprzewodowej sieci wifi, która akurat gdzieś tam działa. Wybacz mi to głupie wytłumaczenie, ale nie znam się na informatyce ;)

Gość Ja mam w komorce
Wlasnie pisze teraz z niej. Mam bez limitu wiec moge gadac przez skype, ogladac youtube, mam mns messenger , facebook, googlmail, google map i wiele innych.

Gość Ja mam w komorce
Place 5 GBP na miesiac w angielskiej sieci Three.

Gość ggfghgfhgfhfh
korzysta ktos pakietow internetowych?

deee deeee internet w komórach to głupota dla naiwniaków chyba że ktoś nie ma internetu w komputerze ale mnie rozbawiles/as :D:D moze mam komputer na grzbiet zarzucic i wyjsc z domu aby moc na kafe cos napisac :D