Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaaaaaaaa

przeszkadza mimoje dziewictwo wstydze sie....

Polecane posty

Gość 26latkaaaaaaaaa

chyba pojde na impreze poderwe kogos i to zrobie przeszkadzami to czuje ze tarcae najlepsze lata na co? na czekoanie na kogos kogo moge nigdy nie spotkac...nic mi dobrego nie przyszlo z moich zasad...z czekania ,,mialam okazje a tego nie zrobilaam a teraz zaczynam sama siebie za to nienawidziec:( najlepsze lata uciekaja...w sumie juz uciekly...ciagle o tym mysle spedzami to sen z powiek....przeszkadza mi to sama prze soba sie wstydze

Gość masz racje.........

Gość poloooaaa
Nawet nie wiem co Ci napisać. Ja np. z jednej strony żałuję, że dziewictwa nie straciłam z moim narzeczonym, ale z drugiej strony jest dobrze, bo wiem, że będę z nim zawsze i nigdy nie zdradzę, bo się \"wyszalałam\". Więc nie wiadomo mi czy warto czekać czy też nie. Impuls i się stanie.

Autorko stuknij ty się porządnie w głowę :O Ależ masz powód do wstydu:O Wystaw dupsko pierwszemu lepszemu to ci ulży:O :P

A na czole masz napisane ze jesteś dziewicą że każdy wie że nią jesteś? Nie masz się czego wstydzić...

qrwa o czym Ty piszesz kobieto???? Chcesz isc na impreze i zrobic tzw.TO z 1wszym lepszym???? W ogole wiesz co Ty piszesz, co Ty myslisz??? Opamietaj sie kobieto!!! ..a moze kobietko???:O Nie patrz na innych:)

Gość wiekszosc dziewczyn tak ma
przeciez ona ma 26lat??? w tym wieku ma sie swoje potzrby widac one biora gore u autorki ma potzrebe seksu a nie ma zkim wiec stad te mysli dobrze to rozumiem..

Gość w tym wieku to sie nie dziwie