Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skorpionka81

Walentynkowe Testowanie

Polecane posty

Do Walentynek jeszcze daleko, wiem. :) Te, którym testowanie przypada na okres okołowalentynkowy, może jeszcze nawet nie mialy owulacji, więc jeszcze wszystko przed nimi ;) Tak jak przede mną. Właśnie zauważyłam fakt, że koniec mojego cyklu będzie wypadał wlasnie około Walentynek, tak więc koło dość szczególnej miłosnej daty. :) Wierzę ogromnie w to, że wlasnie w Walentynki wyjdzie, że powstaje owoc naszej miłości :D Co prawda w same Walentynki będzie to dopiero 25dc, ale w poprzedniej ciąży, test pozytywny pokazał się już właśnie jakos kolo 25-26dc. :classic_cool: Dzisiaj mam 10dc. Niedlugo owulacja i rozpoczynamy starania :) Mierzę temp., robie samobadanie szyjki macicy, obserwuje śluz i robie testy owulacyjne. Moje wykresy na 28dni.pl :) Czy jest nas więcej -będziemy sobie razem do Walentynek czekać :)

Oooo ziarnko_piasku :D Jak miło! :) widzę, że nie tylko ja nałogowo na Kafeterii od niepamiętnych czasów :)

TNie musi być romantyczne. Walentynki już dawno przestaly byc romantycznym świętem, o ile w ogole kiedykolwiek byly. Ale przyznać trzeba - że pozytywny test ciązowy gdy się planuje dziecko, to super prezent na to swięto :D

\"walentynki juz dawno przestaly byc romantycznym swiętem\" - no to juz chyba zalezy od konkretnej pary i ich nastawiania do tego dnia co do poczęcia dziecka w Walentynki uwazam ze taki przypadek losowy bylby na swoj sposob romantyczny ale polaczenie sformuowania \"owoc naszej milości\" i \"dość szczególna miłosna data\" z : \"Dzisiaj mam 10dc. Niedlugo owulacja i rozpoczynamy starania Mierzę temp., robie samobadanie szyjki macicy, obserwuje śluz i robie testy owulacyjne\" itd. rozbawilo mnie :)

no ja w Walentynki 2007 dowiedziałam sie, ze zostane mamą!! I zrobiłam niespodzianke mojemu mężowi. Tzn. staralisy sie, ale ze to było juz dobre 3 lata więc już nie czekałam każdego miesiaca z testem w ręku :) Aż w końcu, w walentynki... No i wogóle w walentynki 2000 r. zareczalismy się, więc i tak romantycznie mi sie kojarzą te święta :D Wiec SKorpionko - trzymam kciuki! Twoja Izunia jest młodsza od mojej córeczki o całe dwa dni :)

Skorpinka ja tez bede testowac ok walentynek wlasciwie obiecalam sobie ze poczekam do terminu @ ale zobaczymy jak to bedzie :P u mnie dzis 11 dc i owulacja juz byla cykle mam 27dni a w walentynki bedzie 26dc wiec moze sie skusze zycze powodzenia :)

emamcia- czyli jedziemy prawie łeb w łeb. Dzień różnicy. Mam nadzieje, że bedziemy w kontakcie. Skad wiesz ze owulacje juz mialas? Tylko po dlugosci poprzednich cyklow, czy sprawdzalas to jakos? bziczek - no widzisz - może Walentynki przynoszą szczeście :D Pozdrowienia dla córeczki-równieśniczki (moja wlasnie bajke oglada i tańczy, a Twoja?)

Komu sie nie podoba - niech tego nie robi. :) A co do spontana - są zwolennicy i przeciwnicy - ja należę do tych drugich, więc akurat spontan mam gdzieś :P

no może spontan masz gdzies ale takie ciagle patrzenie na majtki i samobadnaie to chyba nie jest romantyczne ani nie sprzyja czemus miłemu tak czy siak zycze 2 kresek na tescie

Skorpionka a pomyślałas kiedy o twoim meżu? przypominasz sobie o nim wtedy jak masz dobry śluz? wybacz ale tobie mózg zastapiła macica zjedzcie mnie, ale nigdy nir rozumiem jak mozna popaśc w az taką paranoje.....

dal mnie to chore by seksic sie tylko wtedy gdy mam dobra temperature odpowiedni sluz i cholera wie jaka macice :O a gdzie przyjemnośc ?? troche mi szkoda twojego meża bo chyba nie za bardzo szalejecie

Skorpionka opis bardzo dokładny i jakże mało smaczny :( . Mogłas oszczędzić szczegółów. Poza tym stosujesz najlepszą metodę antykoncepcyjna, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, wiem co pisze bo sama to przechodziłam. Zycze Ci powodzenia i lepiej wyluzuj, spontanicznie podejdz do tego a z sexu czep przyjemnosc, bo jak widze po opisie to ... . Powodzenia.

Gość albarteos
ja pierdziele...kolejne popieprzone wkladajace sobie palce w cipke co godzina,mierzace temperaturke i czekajace na owulke, jestescie oblesne!

Gość kobieta kobieta cxc
;)

kochana robilam test owulacyjny z tym ze ja faktycznie odpuscilam w tym miesiacu niektore dziewczyny maja racje odpusc kochana troszke bo to nie jest dobre ani dla ciebie ani nie pomaga zajsc w ciaze zajmij sie czyms innym ja np jak zaczynam myslec o ciazy zajmuje sie synkiem bawie sie z nim robie cos innego nie mysle o tym w ogole testy robilam bo zostaly mi z poprzedniego miesiaca pozatym warto wiedziec kiedy ma sie owulacje ale nie warto szalec ja tak robilam i 2 razy zalowalam wiec odpusc kochana ciesz sie mezem sexem coreczka a napewno niebawem i brzuszkiem caluje :*

Nie bylo mnie, więc odpisuję teraz. Po kolei: myszka83 - \"ciagle patrzenie na majtki i samobadnaie to chyba nie jest romantyczne ani nie sprzyja czemus miłemu\" - a czy to MUSI byc romantyczne? Czy w ogole wszystko co robimy w zyciu musi byc romantyczne? Bo powiedzenie że to-czy-tamto \'chyba nie jest romantyczne\' sugeruje, że przeciez powinno być. Dla mnie obserwacja wlasnego ciala i cyklu miesięcznego nie musi byc wcale romantyczna i nigdy nie pomyslalam, że dla kogos powinna być. \"a gdzie przyjemnośc ??\" - a kto powiedzial, że sex ze świadomością tego czy ma sie dni plodne czy nie, jest pozbawiony przyjemnosci?? Jest tak samo przyjemny. Jedno nie ma z drugim nic wspolnego. Po prostu kochając sie wiem, czy moge danego dnia zajść w ciaze czy nie. \"troche mi szkoda twojego meża bo chyba nie za bardzo szalejecie\" - i znowu pytanie: dlaczego tak sądzisz? Przeciez my wlasnie chcemy miec dziecko, wiec nie unikamy zadnych dni, ani nie omijamy, jakby bylo gdybysmy nie chcieli dziecka. Przeciez starając dziecko nie musisz sie kochac tylko w dni plodne. Czyżbys myslala inaczej? pain au chocolat - \"przypominasz sobie o nim wtedy jak masz dobry śluz?\" A czy to oznacza, że kochamy się TYLKO jak mam dobry śluz? Tak gdzies napisalam, czy też świadome planowanie ciąży sugeruje, że nie mozna sie kochac jak nie ma śluzu? Bo nie wiem czemu to wywnioskowalas... Si25 - opis malo smaczny? Jestes kobietą i slowa \'szyjka macicy\' czy \'sluz\' Cię rażą??? Przeciez nie opisuję z detalami JAK to robię i jak to wyglada, tylko zaznaczylam fakt w jaki sposob badam swoją plodność. Jako kobiecie nie powinno Ci byc niezrecznie o tym mowic. Mamy XXI wiek. No i na koniec - wiem, że spontan i że luźne podejście triumfuje na tym forum i w ogole ;) Ja już jednak raz w ciążę zaszlam i to wlasnie dzieki takiemu podejsciu jakie mam teraz. Robilam dokladnie to samo co robie teraz i być moze - wlasnie dlatego sie udało ;) Będę się więc trzymać sprawdzonych już przeze mnie metod :) I jeszcze raz podkreślam - świadomy sex z obserwacją wlasnego ciala nie musi byc od razu odarty z przyjemnosci. Jedno z drugim nie ma - dla mnie przynajmniej - nic wspolnego. p.s. Wejdźcie sobie na 28dni.pl - tam dopiero zobaczycie jak szczegolowe mogą być opisy. ALE: nic co ludzkie - kobiece! - nie powinno być nam obce.

kochana i tu sie zgodze ze sex nie jest wacle mniej przyjemny o nie!! trzyamam kciuki kochana za Ciebie :*:* 🌼

Tak Skorpionka jestm kobietą i uważam że opis jest mało samczny. Nie mam konta na 28 dni, ale mogę sobie wyobrazić :)

rozumiem ze chcesz znac swój organizm ale po jaka cholere o tym piszesz i pokazujesz w necie jakie masz sluzy :O skor twojemu meżowi nie przeszkadza ze ciagle tam grzebierz to ok jak wiesz ze masz te dni to chcesz seksu pełną gębą bo sie uda jak nie ma tych dni to nie tak bardzo stosuje tabletki wiec szelej kiedy chce i nie zagladam w gacie zreszta piszesz że nie ma u was spontanu to jak szlejecie ??? skoro planujesz seks ??

Hej Skorpionka! Ja tez testuje w Walentynki. Trzymam za nas kciuki!!!!

Ja do Walentynek pewnie do dotrzymam i chcę testowac w piątek. To bedzie u mnie 25dc i ostatnim razem wlasnie w ten dzien mialam + ;) Dlatego bede i teraz tak próbowac. :) A w Walentynki - swoją drogą, o ile w piątek nic nie wyjdzie... Ech, to bedzie dlugi tydzien :) A Ty ktory masz dzisiaj dc?