Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sana

Budujemy dom-zapraszam wszystkich budujacych

Polecane posty

Gość sana

Witam! Zapraszam wszystkich ktorzy buduja dom,mozemy wymieniac sie opiniami,projektami wnetrz i wogole pomyslami na urzadzenie! Ja zaczynam budowe latem.Ale juz szukam jakis fajnych projektow wnetrz,ktos zna jakies fajne linki albo ma jakies zdjecia?

Gość poloooaaa
Skąd wziełaś pieniądze. Kredyt? Wpisz sobie projekty w google.. wyszkoczą Ci tysiące stron :)

pozdrawiam i życzę powodzenia.:) Czeka cię/ was bardzo dużo trudnych ale i pięknych chwil. Skumuluj wszystkie siły i cała cierpliwość bo będą to naj bardziej potrzebne cechy przy takiej inwestycji i do roboty. Też to przeżywałam, ale opłaciło się od 14 miesięcy mieszkamy we własnym domku i jest taki jak go sobie wymarzyłam.

Gość sana
Ciulam dobrych pare lat za granica z mezem wiec bez kredytu sie obejdzie,na szczescie.Cierpliwosci mam duzo tylko pomyslow malo,projekt domu juz mam wybrany ale gorzej z urzadzeniem,szukam w googlach jakis ciekawych projektow wnetrz ale nic ciekawgo nie moge znalez same beznadziejne zdjecia,bardzo malo jest tych nowoczesnych wnetrz,a znacie moze jakeis programy do projektowania itp? Pozdrawiam i dziekuje ze zajrzalyscie tutaj,mam nadzieje ze zostaniecie?

Gość i want a bubble butt
ja sie nie buduje, ale z uwielbieniem ogladam HGTV tu kuknij http://www.hgtv.com/

Gość barusiakawusia
a ja własnie jestem w trakcie szukania pomysłów bo mam wszystko wybudowane ale w stanie surowym.......i tez uwielbiam nowoczesne wnetrza a najwiecej siedze na stronce deccoria.pl fajna bardzo naprawde tam znalazłam sporo swoich inspiracji jak cos znajdziesz nowoczesnego to wrzucaj tu linki :) a ja dzisiaj musze juz mysle nad łazienka kiedys tam bo przychodza mi jutro wode robic wyprowadzenie :)