Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczkaaa

i on mi mowi ze go glowa boli

Polecane posty

Gość calineczkaaa

wrrrrrrr!!!!!!!! no i powiedzcie co takiemu zrobic no?!?! sprzatam gotuje piore prasuje, smierdzace majty i skarpety biore do reki bo mi juz wszystko jedno, gotuje dania najwymyslniejsze, sushi, kaczka indyk co tylko chcial cham jeden, dzieci ciagle na glowie bo on nie ma czasu zmeczony biedaczek. wszystko robie wszystko! a ta menda nie dosc ze mi sie nie odwdzieczy zadnym dobrym seksem tylko standardowe 3minuty to jeszcze dzisiaj ma czelnosc mowic kochanie dzisiaj wroce pozniej ide z chlopakami na mecz do pubu!!! a ja co? mna sie kto zajmie wreszcie? facecie przeklinam wasz rod i dzien w ktorym go poznalam!!!

Gość iceman28
ahahahahaaahaaaa nastepna oczy otworzyla ze wielka milosc to tylko w ksiazkach i filmach lol :P

Gość iceman28
wszyscy sa, ci co nie sa to pantofle

Gość lorii
Calineczka..jutro Ty sie wyszykuj i idz z kolezankami do pubu:-)

Gość lorii
Dziewczyna jest na kazde skinienie męza i dlatego tak sie dzieje..faceci w głebi duszy nie lubia jak wszystko kobieta wykonuje co chca.Pozatym sa zdobywcami i dlatego rajcuje ich jak musza sie starac lub prosic ..nawet o sex;-) Tylko zadko sie do tego przyznaja

Gość iceman28
a po co jak w domu sluzaca na pelnym etacie :P

Gość uhuhuhuh
To się chłopak doigrał. A zresztą co się go będę żałowała. Należy mu się :D

Gość lorii
hahaha własnie o tym ipisze..;-)

Gość iceman28
tak idz idz z kolezankami, swiety spokoj w domu bedzie przynajmniej 1 wieczor :P

lori o seks prosi tylko palant :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość iceman28
tam zaraz seks, wystarczy ze pale mu zrobi co sie bedzie chlopak przemeczal :D

Gość lorii
Ja nie pisze zeby prosil ale zabiegał , chciał sie kochac, zdobywał partnerke..ale nie słowami a czynami;-) Po prostu chciał współyc z kobieta , ktora nie jest mu całkowicie ulegla i taka ktora ma troche tajemnicy i sexapilu w sobie..A nie jest kura domowa

Gość japierdziu
kochane kobietki,same sobie jesteśmy winne-rozpieszczamy facetów jakby byli naszymi dziećmi,a wtedy oni czują się zagłaskani i uciekają na piwo z kolegami, chcąc poczuć się bardziej męscy.Facet to nie dziecko,my mamy o wiele więcej "na głowie" i dajemy radę.A zostaw raz i drugi brudne naczynia w zlewie-nie będzie miał czystej szklanki,to sobie umyje.Zadzwoń czasem z pracy,że wrócisz później i będziesz strasznieee głodna-będzie głodny to obiad zrobi,dla ciebie również(po powrocie ślicznie podziękuj,pochwal jego talent kulinarny),poproś żeby pranie wstawił,posprzątał.NIe będzie się nudził.

Gość iceman28
skad wyscie sobie wziely ten pomysl ze nas rajcuje jak musimy sie starac i prosic?? owszem tak jest ale tylko za pierwszym razem, zdobywanie tej samej kobiety w kolko to nuuuda jak flaki z olejem, zero satysfakcji bo nagroda ciagle ta sama :P

Gość lorii
iceman chyba nie miałes do czynienia ze 100% kobieta;-)

Gość dziewczyna z komputera
genrralnie jest tak, że meżczyzna chce mieć w domu (w takiej kolejności) kobietę matke gospodynię domową Nie da sie być wszystkim zawsze, bo nikt nie jest superwoman. dlatego poprzestańmy na tym pierwszym i tez będize ok.

Gość izczego
Tu robic problem? Dziewczyno ciesz sie ze twoj w ogole moze bo moj to juz od jakiegos czasu nie moze... i wstyd mi sie przed sama soba przyznac ale ja juz chyba mu nie pomoge, sily nie mam... a on mowi ze raz na miesiac to ok i nie widzi problemu...

Gość iceman28
jak przez 100% rozumiesz taka co sie nie goli to masz racje, nie mialem :D

Gość lorii
:-D super jestes

Gość etka_kretka
raz na miesiac ?to ciekawe, bardzo ciekawe. a ciekawe ile ma lat bo to moze byc tez ze ma babe inna a ty nic nie wiesz a jesli problem faktycznie natury fizycznej to po maxigrze czy innym takim leku panowie wracaja do sil wiec nie ma co rozpaczac

Gość lalatumisia
Przeciesz oni wszyscy to lajdacy a tylko niewianiontka udaja. Wogule juz nie ufam facetom im tylko dupy w glowie

Gość kaganek_oswiaty
A z czego tu robić problem? To już facet nie może w spokoju meczu z kolegami obejrzeć? Paranoja. Zastanówcie sie trochę bo takie objeżdzanie płci męskiej to nudne się troche zrobiło. Dziękuję i pozdrawiam :)