Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinekkkk

Tesknie za moim ex...

Polecane posty

Gość Paulinekkkk

Bylismy ze soba 3 lata, poznalismy sie w wieku 23 lat, rozchodzilismy sie , potem wracalismy do siebie. Az w koncu rozstalismy sie na dobre. To juz 2 lata jak nie jestesmy razem a mnie ciagle go brakuje. Spotykalam sei z innymi ale nigdy to nie bylo to. On czasami wyslal mi sms-y, zawsze pamieta o moich urodzinach, ostatnim razem, jakies 2 moze 3 mieisace temu spotkalam go, rozmawialismy, tlumaczyl ze popelnil glupstwo, ze kochal mnie, niie chcialam sluchac, powiedzialam ze to juz koniec. A mimo wszystko brakuje mi go. Jestem z kims innym teraz, jest mi dobrze ale to nie to co z tamtmym.

Gość aplepleple
to teraz cierp głupia sucz. jak nie chciałaś go wtedy, nie będziesz miała WCALE. pozdrawiam.

Gość Paulinekkkk
aplepple- daruj sobie "glupia sucz" wulgarny nieuku

Gość aplepleple
głupia to Ty jesteś, kochana Sucz :*

Gość barusiakawusia
to juz nie wiem czy da sie cos zrobic a on ma kogos ?

Gość Paulinekkkk
No nie wiem- moze byscie cos poradzili. Wydaje mi sie ze to byl mezczyzna mojego zycia, to on powinien byc ojcem moich dzieci.. Ale to on mnie zostawil, mielismy zamieszkac razem, wynajal mieszkanie, zrobilismy remont i w ostatniej chwili sie rozmyslil..Mowiac ze mnie nie kocha. Potem chcial wrocic, tlumaczyl ze sie pomylil, wystraszyl ale bylo za pozno.

Gość Paulinekkkk
Nic nie wiem o nim. Pewnie nie jest sam. Ale do tej pory pisal mi czasami sms, rzadko, czasami napisal mi tylko moje imie. Nic wiecej. Kiedys do mojej pracy przyszedl jego kolega ktory powiedzial mu gdzie pracuje a on od razu napisal do mnie sms-a. Nie wiem czy powinnam cos zrobic, probowac go odzyskac. Czy poprostu olac.

Gość Paulinekkkk
Pozdrawiam srodkowym palcem- tylko z jednej strony zastanawiam sie czy jeszcze jest sens. Teraz mam kogos, ale wiem ze to nie jest to czego szukam. Moj ex byl skomplikowany, bardzo skomplikowany, w naszym zwiazku bylo duzo pasji i to bylo dosyc toksyczne dla nas obojga. On czesto odchodzil potem wracal po paru miesiacach a ja mu wybaczalam. Bylismy duzo mlodsi, dzis mamy po 29 lat, nie wiem jak by to bylo. Nie wiem czy moglabym mu zaufac, i czy nie rozczarowalby mnie znowu nastepny raz.

Gość Paulinekkk
Pozdrawiam srodkowym palcem- wiem, facet ktory 29 lat nie jest taki dojrzaly.. W sumie nie wiem tak naprawde co sie z nim dzieje, nie wiem moze jest szczesliwy z inna dziewczyna?.. druga rzecz kotra mnie zastanawia to to, ze jesli odchodzil, zostawil mnie wiele razy to musial byc jakis powod, cos co mu we mnie przeszkadzalo. Wiec skad mam pewnosc ze jesli znowu bylabym z nim nie zostawilby mnie poraz kolejny raz? Z jednej strony potrafie go rozumiec dzisiaj, ze moze wystraszyl sie odpowiedzialonosci, kiedys bylam bardzo depresyjna, mialam terapie, bylam zamknieta w sobie, albo czesto plakalam. Moze go to wszystko przeroslo. Nie wiem juz sama. Dzis juz poradzilam sobie z moimi problemami jest ok. Ale watpliwosci pozostaly

Gość CV +++ zdjecie ....
ej bo ja nie rozumiem tu czegoś. Napisałaś że jesteś z kims ale wiesz na pewno że ten obecny nie jest taki jakiego szukasz. To po co z nim jesteś ?????????????????

Gość gfjytjrtw
heh... mam strasznie pdobna historie. teraz jestem z kims i jest mi tez dobrze, ale z tamtym bylo idealnie. a na dodatek ten moj ex do mnie uderza znowu, gadamy ostatnio duzo itp. chcialby byc ze mna i chyba chce mnie odbic... ale ja juz jestem z kims, nie wyobrazam sobie zostawienia mojego obcenego, nigdy by, mu tego nie zrobiła. głupia sytuacja.

Gość Paulinekkk
CV- bo obecny jest ladny i przystojny, dobrze sie z nim bawie, czesto wychodzimy na imprezy i mam dobry seks. To wszystko.

Gość Paulinekkk
Gfjytjw- nie wiem czemu ja tez ostatnio mysle o nim caly czas. Jak to bylo jak bylismy razem, jak wyjezdzalismy w gory, jak uczyl mnie jezdzic na nartach, spacery po parkach, wspolne kolacje, rozmowy. Brakuje mi tego. Z obecnym czegos mi brakuje.

Gość gfjytjrtw
no wlasnie ja wiem, ze ten ex nosilby mnie na rekach, troszczyl sie o mnie jak o krolewne conajmnije, bylismy dla siebie i kumplami i kochsnkami i wszystkim. obecny jest zuplenie inny, mamy swoje dwa osobne swiaty, kaze byc samodzielną itp ale kocham go. zastanawiam sie czy po prostu to nie ejst na zasadzie, ze zawsze dobrze tam, gdzie nas nie ma.

Gość Paulinekkk
gfjytrw- moze masz racje, sama juz nie wiem. Tamten byl bardziej czuly, opiekunczy. Z obecnym mamy 2 rozne swiaty- tak jak u ciebie. Musze sobie radzic sama z soba i ze swoimi problemami.

Gość Paulinekkk
a dlaczego sie rozstaliscie i ile czasu nie jestescie juz razem? i w jakim wieku jestescie