Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

A co sądzicie o Lublinie? D

Polecane posty

Gość lubie LUBLIN
Jarek nie krzycz bo sie spocisz :O ulzyles sobie?

Ja się nigdy źle o Warszawie ani o jej mieszkańcach nie wypowiadałam. Chociaż muszę przyznać, że Lublin bardziej mi się podoba od Warszawy. Jest spokojniej i więcej zieleni :).

Veinarde>> to te stare kamienice są takie przygnębiające, wysokie budynki, ciasne uliczki ....stara odrywająca się i spadająca prosto na głowę ....ale ogólnie na plus, lubię Lublin nie wiem za co ale lubię.

Gość z0ja
mieszkałam tam 5 lat, super wspomnienia, krakowskie przedmieście...dużo pubów, miasto studentów...

Gość Lublin to historia
i 100 tys. studentów

Gość zakrecona drajwerka
🖐️ :) ja koFFFam Lublin

pomawiacz, nie zauważyłam, żeby ktokolwiek(poza Jarkiem:P) wypowiedział się tu na temat Warszawiaków:P Tym bardziej niepochlebnie. cukierasekk, no owszem, są zaniedbane niestety. Ale to, że są stare i mają swoją historię jest, wg.mnie, akurat przyciągające:P

Gość świdniczanka
no fakt z tą komunikacją nie najlepsza, ale już widzę poprawę:) wiadomo wady są... ale mi się podoba lublin i klimat starego miasta. A zemborzak?...mmmmm...te zachody słońca nad nim spędzone:)

ju tiub, fajny ten filmik, trochę jak \'Lublin \"od kuchni\" \':D Aniołek, noo to się zdradziłaś:P Lublin rankiem wita A za oknem śnieg.

Gość Lubię Lublin
Spędziłam tam 5 lat na studiach dawno temu. Po studiach nie bywałamw Lublinie zbyt często ale teraz znów częściej zaglądam, bo kształcą się tam moje latorośle. Czuję się w tym mieście swojsko i przyjemnie, choć nie wiem, czy to kwestia atmosfery, czy przyzwyczajenia. Myślę, że jednak to pierwsze. Pozdrawiam sympatyków Lublina.

Gość edyaa
w Lublinie jest biednie:( szkoda że tak małe pieniądze idą na wschód może wtedy by poprawiło się życie tam, mieszkałam tam i komunikacja, szkoda słów, dobrze, że te nocne wprowadzili chociaż na weekend, w mniejszych miastach zrobili to kilka lat wcześniej jak w Białymstoku. Ceny mieszkań powalające jak na pieniądze co można tam zarobić, mówię o szaraczku, czyli o mnie:) Rząd powinien pomyśleć trochę bardziej o wschodzie.

Gość Errika
Spędziłam tu jak na razie prawie cale życie i poza paroma szczegolami trzeba stwierdzic, że ma swój urok;D naprawde mozemy byc z niego dumni:] A kozienalia:p?? Dzialo się;D