Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruchunia*

POszukuję Drugiej polówki

Polecane posty

Gość Gruchunia*
To co tu robisz??

gdzie na forum czy w twoim temacie? właściwie to chciałem tobie pomóc albo porozmawiać

Gość Gruchunia*
no na moim temacie co tu robisz skoro nie interesuje Cie to po co sie meczysz mna!!!

Gość Gruchunia*
ja złosszce hmmm marze o facecie tyle

nie męczę się to że nie szukam chyba nie ma znaczenia porozmawiać zawsze można zresztą nic o tobie nie wiem nawet nie wiem jak wyglądasz

Gość Gruchunia*
pogadac mozna owszem

właśnie fajnie że tak myślisz bo już miałem wrażenie ze się zdenerwowałaś

Gość Gruchunia*
prosze rozmawiac mozemy rzuc jakis temat

Gość locrez
Na kafe to same prawiczki siedzą ;)

niech będzie tak więc dlaczego zdecydowałaś się na poszukiwanie miłości w tak bezpośredni sposób? i jeśli już szukasz to jaki był by idealny wybranek? (zobaczę czy się wpasuję)

Gość Gruchunia*
niech se siedza maja prawa byc prawiczkami tak samo kobieta moze byc zdiewica ico wtym zlego kazdy znas sam decyduje oswojej osobie i po co sie zasmiewac zsiebie nawzajem?...Jestesmy wolni imamy wolna wole i umysl

Gość locrez
Ale ponad 25-letni prawiczkowie nie decyduja o sobie, nie są prawiczkami z wyboru. Poza tym tylko ostrzegam, co bys pozniej nie zalowala, ze taki Ci sie trafil :)

Gość Gruchunia*
locrez--> widze ze masz jakies doswiadzenie hehe podziel sie

Gość Gruchunia*
zreczywiscie ciagle tylko walkuja ten emat o prawiczkach kurde

Gość Gruchunia*
pisalam ze postanowilam zebrac sie na odwage i dzialc choc troche a moj ideal/ hmmmmmmmmmmm brunet nie za wysoi nie za niski spokojny choc bez pzresady taka cicha woda tez jest fajna sprawa romantyczny zdolny do poswiecen kultura na poziomie ubrany odpowiednio do sytuacji no religijny choc troche uprzejmy wyrozumialy czuly troskliwy odpowiedzialny spontanizcny odwazny pomyslowy WIERNY!

całkiem ciekawe co rozumiesz pod zdolnością do poświęceń tzn na jakie poświęcenia musiał by się zdobyć? cechy charakteru które wymieniłaś to są takie bardzo istotne dla drugiej osoby niestety zawsze za tym idą również pewne wady i ja się generalnie wpisuje w ramy wymienione oprócz tej cichej wody no i zaraz może się dowiem odnośnie tych poświęceń bo to też może nie pasować

Gość Gruchunia*
HMM moze byc prawiczek choc nie musi wazne by zyc soba nie myslec oty co bylo kazdy ma prawo popelniac błedy ale uczmy sei na swoich bledach!

Gość Gruchunia*
poswiecenia mam na mysli typu np ze facet mimo dzielacej odleglosci pzryjezdza nie marudzac np nie kupuje sobie jakis gier hehe lecz stara sie dogadzac kobiecie hmmm jesli ma wybierac miedzy pzryjemnoscia dla siebie adla niej wybiera dla Niej bo ja Kocha itd

To nie jest zadna ortodoksja tylko oficjalne stanowisko kosciola katolickiego , podobnie jak nie uznawanie rozwodow itp. Co to za religijnosc niby jak sie nie przestrzega zadnych zasad lub tylko tych wybranych przez siebie ktore mi akurat pasuja . Ja nie jestem zbytnio religijny , nie uwazam sie za dobrego chrzescijanina ale nie lubie hipokryzji :) .

no to nie masz na myśli jakiegoś szczególnego rodzaju poświęcenia to można by powiedzieć jest takie raczej normalne poświęcenie myślałem raczej o trudniejszych wyborach typu przyjaciele czy ty albo pasja a życie codzienne

ty od razu od nieprzestrzegania niektórych zasad doszedłeś do nieprzestrzegania wszystkich zasad to nie to samo zauważ że kościół to jest niezwykle hermetyczna instytucja która niezwykle niechętnie zmienia swoje stanowisko na przestrzeni 2000 lat i pewne jej założenia które kiedyś miały inny wydźwięk dzisiaj nie są zgodne z dzisiejszym życiem ja po prostu nie sądzę że robię coś złego uprawiając seks i nie uważam się za hipokrytę ale skoro nie znając mnie tak uważasz twój wybór

Gość przemo123
hej gruchunia* nadal tu jestes?

Gość Gruchunia*
jestem

o jesteś jeszcze myślałem że już sobie poszłaś wiesz jak będziesz miała ochotę to napisz do mnie maila na adres ragnuuts@wp.pl nie będziesz musiała podawać maila tutaj wiesz niby nie szukam ale jakoś chyba jesteś ciekawą osobą napisz i zobaczymy