Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mcmer

Ból owulacyjny tak szybko??

Polecane posty

Gość mcmer

U mnie to też jest dziwnie bo wiem kiedy mam owulacje bo boli mnie jajnik jak nie wiem co i się normalnie przeraziłam bo miałam go 10 dnia cyklu to znaczy że okres dostane za 14 dni i że ten cykl będzie trwał tylko 24 dni czy to jest normalny nawet tabletkowy miałam 28 dni wiem tylko raz je zażywałam bo miałam je źle dobrane a ostanie dwa cykle były po 30 dni zaznaczę że nie uprawiam seksu tylko petting ostanie niebezpieczna sytuacja miała miejsce 4 dni po okresie to znaczy bawiłam się jego członkiem a później po około 20 minutach swoja łechtaczka rękę miałam suchą trzy mogłam coś przynieś to znaczy nawilżenie.Okres ma lat 8 i niemam do dnia . ostatnio jak tak zrobiłam to było w czerwcu i dostawałam okres ale sobie uroiłam ciąże i nie wiem czy mam się bać ciąży ja wiem by kiedy ustalić owulację to trzeba mierzyć temperaturę i śluz ale ja go nie umiem rozpoznać jaki jest :(

Gość mcmer
halo pomocy bo ja nie wiem co robić czy jak mi sie okres nie pojawi to mam znowu testa zrobić trzy niema sensu i cierpliwe czekać na okres

Teraz to już nie masz wyjścia tylko musisz czekać na okres. Jeśli się nie pojawi po 14 dniach od bólu owulacyjnego to zrób badanie z krwi na beta hcg. Koszt trochę wyższy niż zwykłego testu aptecznego ale 100% pewności. Wynik za kilka godzin w dobrym laboratorium. Potwierdzałaś badaniem usg, ze ból który interpretujesz jako owulacyjny jest faktycznie owulacyjnym? Ból owulacyjny może występować gdy pęcherzyk rośnie/ pęka(owulacja)/ już jest po wszystkim.

jeśli chcesz się nauczyć rozpoznawać objawy płodności dzięki mierzeniu temperatury i obserwacji śluzu to napisz do mnie na maila

Gość mcmer
to znaczy że mogę być w ciąży o matko nieee