Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meriba

Co sądzicie?

Polecane posty

Gość hl
nie podobają mi tego typu sukienki...wolę ''bezy''...ale jesli jestes szczupła i masz duży biust to ok :)

Gość Meriba
Biust mam C :-). Gorzej ze wzrostem- średni. Taki fason nie wydłuża optycznie sylwetki?

Gość Meriba
"Bezom" mówimy zdecydowane nie ;-)!

Gość gggggggggggg
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=99.nieve temu czemuś mówimy stanowcze NIE !!!!! użytkowniki o nicku hl nie wyśmiała Twojej kiecki ani nie powiedziała stanowcze NIE więc nie bądź pustakiem tłukiem i idiotką i szanuj to że ona w kulturalny sposób tobie odpisała !!!!!!!!!! ale chyba nie potrafisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Meriba
gggggggggggg ale to miał być żart. Taki komizm słowny, nawiązanie do słynnej komedii z PRL-u. Nawet na końcu była buźka ze zmrużonym oczkiem. Nie wierzę, że tego wszystkiego nie zauważyłaś :-). A ja bezom mówię zdecydowane nie!!!! :-)

Gość gggggggggggg
to ZWRACAM HONOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) PONIOSLO MNIE ale ale jak nieraz czytam jak laski jadą na siebie bo jedna lubi bezy a druga rybki to wrrrrr :) jeszcze raz zwracam honor :)

gggggggggggg za szybko się denerwujesz. To cytat z filmu był :-). Taki żarcik :-). A hl na pewno nie poczuła się obrazona :-).

Gość gggggggggggg
:( normalnie muszę wziąć na wstrzymanie ;) uzależnienie od kafe wychodzi mi już........ bokiem ;) btw suknie ładna :) do dużego biustu i wcięcia w talii idealna :) spadam i pozdrawiam