Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zieelona zaba

CZY WAM rowniez daja wiecej lat niz macie?

Polecane posty

Gość zieelona zaba

Dzis na ogolnej dyskusji w pracy dowiedzialam sie,ze wygladam staro. Mam 27 lat a dano mi ok 32. Myslalm,ze splone, nawet mezczyzni sie wypowiadali. Ubieram sie mlodziezowo,jestem szczupla ale podobno moj wyraz twarzy wskazuje na te wiek. Jest mi przykro ...

Gość lubie duze
mam 29 daja mi 22

Gość To zalezy
Zazwyczaj daja wiecej, ale np jak kupuje alkohol to zawsze sie o dowod pytaja, mimo ze mam 21 lat.

Gość ja_sem_netoperek
mam 40. Nikt jeszcze nie dał mi więcej niż 30 :classic_cool:

Gość to cieniutko ja ma 29 lat
a dają mi 17-20 :)

Gość quwa
teraz zacznie sie licytacja kto wyglada mlodziej a autorka pisze o odwrotnym problemie. prozne babska

Gość jolanta1234567
Ja mam 29 a dają mi mniej niż 18. Ostatnio jak kupowałam fajki to ekspedientka poprosiła o dowód:) A w pracy to niektórzy myśleli, że jestem uczniem a nie nauczycielem:)

Gość kijowo
mam 22 lata i podobno dokladnie na tyle wygladam.

Gość jolanta1234567
Czyli odpowiedź na pytania z tematu brzmi NIE

Gość jhfhjskfhjksdf
a ja ma 26 lat a czasem jak ide z córką to sie pytają czy to siostra chociaz nie uważam ze wyglądam aż tak młoda czasem to wkurza bo wiem ile mam lat a niektórzy do mnie prosze o dowód a ja stara dupa jestem nie

Gość jolunia24
a ja mam 24 a czasami muszę okazywać dowód,to jest dopiero przypał

Mi dają;) Pracuje w gimnazjum. Kiedyś jak obcięłam włosy to uczennica mówi do mnie: O, obcięła pani włosy, ładnie pani teraz wygląda,młodziej, tak gdzieś na 35!! A miałam wtedy 26:P

Gość Szkada gadac
Czy wy czytacie co w temacie jest napisane? To nie wyscigi kto mlodziej wyglada, autorka pyta sie czy zdarzylo wam sie ze ktos pomyslal ze wygladacie STARZEJ, jak sie z tym czulyscie itp

Gość co za idiotki...
przykre... dorosłe, a czytać nie umieją.

No, ja tak mam niestety. Mam 23. Mój chłopak twierdzi, że wyglądam na 27 - chodzi o samą twarz, nie ciało. To samo w pracy, znajomi myśleli że jestem troche starsza (nie zdradzili o ile;p). Znajomi mojego chłopaka też myśleli że mam więcej lat. Coż... taka już nasza uroda. Na pocieszenie od czasu do czasu ktoś poprosi mnie o dowód jak kupuję alkohol:D O dziwo zazwyczaj młode dziewczyny.

Gość hej hej
Mi jak mialam 13 lat dawali 18... i od tego czasu postarzaja mnie tak o pieć lat, i wiecej, a mam teraz 22 ;/

Gość ostatniaa
tez mam ten problem, mam 19lat, a w wieku 13 dawali mi 17.. a teraz dają mi 23 ;/ to wcale nie jest takie miłe.. ale co zrobic..

Gość rozmyslam i nie wiem
Moze sie za mocno malujecie? Smalicie na solarce? Niektorzy maja stary wyraz tzarzy. Lubie obserwowac ludzi i niektorzy tak po prostu maja. Przewaznie osoby ktore maja wredny, wywyzszajacy sie charakter maja rowniez bardzo postarzajace rysy twarzy. Moim zdaniem charakter czlozieka odciska sie jak znak. Widac to szczegolnie po starszych osobach. Nieraz sa staruszki o pogodnych usposobieniach - maja lagodne rysy, nieduzo zmarszczek, usmiech na twarzy. Inne panie z kolei maja wredne twarze, zacisniete usta, ledzo zidoczne kreseczjum zmarszczki wokol ust. Inna sprawa to budowa ciala. lekka nadwaga w wieku powyzej 30 lat odmladza, natomiast ponizej 25 lekko postarza ale zalezy od ogolnej budowy. Przyjrzyjcie sie najpierw charakterowi.

Gość dominikkka
Ja mam 18 lat wyglądam podobno na 23-24. Zawsze wyglądałam na starszą niż inni w moim wieku taka wyrośnieta jestem.

Gość xyz16554
mam 21, dają mi 17-18:(

Ja mam 27 lat,ale daja mi ok.23-24.W sumie nie wiem czy lepiej miec mniej lat i wygladac na wiecej czy na odwrot.

Gość ja mam 27 lat
i przewaznie ludzie daja mi dokladnie tyle ale pomylki tez sie zdarzaja, niestety zawsze dodaja 2-3 lata :(

Gość lostka
Dlaczego 30stki sa przekonane, ze wygladaja na 20stki?:O Ja rozumiem, ze mozna mlodo wygladac, ale nigdy nie zdarzylo mi sie pomylic 30stke z 20stka, to juz nie te rysy, nie to spojrzenie mlodziencze, ale wmawiajcie sobie dalej, ze wygladacie jak nastolatki, w koncu trzeba sobie poprawic jakos samopoczucie:D

Gość ja mam 26
a jak ostatnio poszłam po piwo to laska chciała dowód. A założę się że była młodsza ode mnie.

Gość lostka
Oczywiscie, ekpedientki nie zadaja okazanie dowodu od 15latkow, ale wy, 30stki nie kupicie papierosow bez dowodu:D:D