Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackdarkcolor

sesja, nauka, noc...co zrobhić by nie zasnąć nad książkami i sie czegoś nauczyć?

Polecane posty

Gość blackdarkcolor

czeka mnie nocka nad ksiazkami jutro egzam, nic prawie jeszcze nie umiem nie umiem uczyc sie w nocy, ale dzis nie mam wyjscia, nie bylo czasu by sie pouczyc wczesniej jakies rady??? by nie zasnac i sie czegos nauczyc??? w kawe sie juz zaopatrzyłam:D

Gość ja natomiast...
dobrze wywietrzyc pokoj, zimny prysznic przed nauka, nie uczyc sie w lozku, duzo herbaty czarnej lub zielonej( tzrymaja w obudzeniu dluzej ni kawa)

Gość ja natomiast...
i z daleko od kafe

Gość Witkacy Pann
Nie siedz teraz na kafe tylko sie bierz do roboty !!!!!

Gość anoil20
witaj kolego mam ten sam problem co Ty egzamin o 8 a tu lipa bo mi sie uczyć nie chcialo a teraz na płacz mi s ie zbiera ja mam Plusz Active i też nocka zarwana najwyżej będe robić za głupią blondynke jutro moze nie będzie tak zle

Gość blackdarkcolor
no zarazore tylko obiadek ciepły zjem:) zaraz mi ryż dojdzie wiec w miedzy czasie:) a coś slodkiego pomoze?? jakis batonik czy cos??

Gość blackdarkcolor
nie no wiadomlej nocki nie zarwe ale tak do poźna późna bardzo na bank posiedze, ale dla mnie to i tak, bo ciezko mi sie uczy wlasnie tak poxno wieczorem:( wiec sie radze;) zaraz sie zabieram:) tylko mi nie chce:p

Gość ja natomiast...
czekolada dobra na wszystko a co to pierwsza nocka przed egzaminem?? i tak maksymalnie do 2-3 bo pozniej i tak Twoj mozg nie bedzie wchlania wiedzy:]ja zawsze siedze max do 2 a rano wszystko powtarzam. i w ten sposob juz 4 sesje za mna;]

Gość anoil20
a co studiujesz ? z czego masz ten egzamin ja z publicznego prawa gospodarczego

Gość rhytjt
kup tussipect (syrop na kaszel), zwiększa wydolność organizmu poza tym ja ucząc się po nocach piłam herbatę gdzie mocnej esencji było pół kubka, to oczywiście z dużą ilością cytryny i z cukrem, bo inaczej nie dało się wypić

Gość blackdarkcolor
nie no nie pierwsza, ale dawno nie bylo, zawsze sie wyrabialam wczesniej wciagu dni, bo wieczorem jak juz pislam ciezko mi sie uczy:/ ok zaraz skocze jeszcze do sklepu po czekolade i bede walczyc:D

Gość fewfwe
Mi zawsze pomaga Aspirin C. Kawa czy redbull nie stawia mnie tak na nogi jak aspirin C. Wypij czy poczujesz ze zaczyna chciec ci sie spac. po pol godziny bedziesz pobudzony i spokojnie jesszcze ze 2 godz pociagniesz.

Gość ja natomiast...
nie kupuj tussipectu!!!!zawiera efedryna poch amfetaminy, bedziesz akuwac pol nocy a pozniej polowy z tego nie zapamietasz, ludzie co wy tu radzicie