Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 23 ***

PROSZE O ODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość kasia 23 ***

3 dni temu kochalam sie z chlopakiem, wytrysk byl po za mna ale na poczatku pekla nam gumka. potem znowu to zrobilismy. byl na chwile we mnie bez prezerwatywy i wyrysk mial we mnie z gumka. spoznia mi sie okres...nawet brzuch mnie nie boli :( mam 29 dniowy cykl i dzis jest 30 dzien. ciaza jest nieprawdopodobna?

kasiu , nie napisalas jak dlugie masz cykle, kiedy byla ostatnia miesiaczka? Podaj mi te wszystkie dane a oblicze Ci dni plodne i nie plodne. :) NIe marrtw sie!

Dni płodnych i nie płodnych się nie oblicza!!!! Organizm rządzi się własnymi prawami a nie matematyką!!! Dni płodne można wyznaczyć na podstawie obserwacji śluzu, temperatury i szyjki. No i oczywiście usg. Kasia 23***, bez tego nikt ci nie powie czy akurat tego dnia nie miałaś owulacji. A jeżeli będzie próbował to w to nie wierz!

Teoretycznie nie jest możliwa. Jeżeli kochałaś się 3 dni przed okresem to nie ma szans na ciążę. Ale to tylko teoria... Tak jak napisano wyżej, warto obserwować samą siebie, żeby umieć określić dni płodne i nie płodne