Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiccc

MOJE DZIEWCZYNA TO DUZE DZIECKO

Polecane posty

Gość co robiccc

moja dziewczyna to duze dziecko po domu chodzi w rozowych dresach pluszowych. kapciach 'kaloszkach' w krowie laty z rozowym wyszyciem od srodka i zawsze jakas kolorowa bluzeczka, ma jobla na pukcie ladnego wygladu caly cza sie stroi w domu wyglada jak mala dziewczyna w wieku 15 lat a ma 24 ! uwielbia mnostwo gumek do wlosow oczyscie rozowe, blekitne, fioletowe, z jakimis koraliczkami...zajoba z nia dostane, kiedy z tego wyroscie, czy wy baby wszystkie macie tak nawalone pod kopula:O?

nie rozumiem co Ci przeszkadza w rozowym dresie, puchatych kapciach i kolorowych gumkach :o sama nosze po domu dres, puchate kapcie i nie uwazam abym byla przez to niedojrzala :o i chyba powinienes byc zadowolony, ze Twoja kobieta o siebie dba :o

Gość ze tak powiem.....
buahaha jola ci sie trafila:D

Gość co robiccc
ale ona nie w szpileczkach a kapciach jak dla malej dziewczynki, takie wkladane kozaczki W KROWIE LATY i maja cale wyszycie razaco rozowe i kawalek wystaje, mowi ze sa cudowne:O dresik pluszowy z misia rozowy az w oczy razi i do tego niebieska bluzeczka i tak paraduje i sie wygina przed lustrami

Gość co robiccc
poza domem to zawsze wsytrojona, szeroki pasek do spodni jak to ona nazywa 'z super klamra' dzinsy i bluzki a latem to tez wyglada jak duze dziecko bo jak czasem zalozy rozowa bluzke ze smerfetka albo jakas inna pierdola to ..

Gość jezeli tak wygląda
dbanie o siebie, to ja musze byc cholernie zaniedbana :O

Gość co robiccc
fakt,ze to do adidasow albo cos, jak trzeba umie sie ubrac elegancko,ale ja bym ja wolal w tym wydaniu zawsze. szpile, kabaretki, samonosne ponczochy... no cuz

Gość ze tak powiem.....
to co cie sklonilo zeby sie z nia zadawac? nie mow tylko ze nie wiedziales jak sie nosi, nie uwierze ze z domu wychodzi ubrana elegancko:O

Gość co robiccc
dziewczyny, mi chodzi o to ze ja to cieszzy, te bluzki, kolorowe dresy,kapcie ma tego pelno i widac ze sprawia jej to radosc to nie jest normalne

Gość co robiccc
znamy sie kupe lat, wiedzialem jaka jest ale teraz mnie to przeraza

ale ze co nie jest normalne :classic_cool: mnie tez ciesza moje puchate kapcie, tak mi cieplutko i mieciuchno w nich :classic_cool: :D :D :D a tak powaznie, to nie masz wiekszych problemow? jak Ci nie odpowiada jej styl ubierania sie to porozmawiaj z nia o tym.

facet czepiasz sie i tyle, niech sobie chodzi w domu ubrana jak jej sie podoba

Gość jezeli tak wygląda
miałam taka kolezanke na studiach. masakra :O

Gość co robiccc
little miss jestes taka sama jak moja dziewczyna dxo wszystkiego buty i to koniecznie pumy bo najslodsze... ona tez do dresu starannie dobiera adidasy. eh .

Gość co robiccc
przeciez ja jej mowie ze wyglada jak dziecko a ona mowi,ze ja to nie obchodzi jej sie podobaja takie rzeczy i bedzie nosic w domu co chce i podbno jej sie tez wiele rzeczy w moim ubiorze nie pasuje, ale ja ja znam, wiem ze jej sie podobam.

:D ale mnie rozbawiles teraz :D nie uwazam, zeby pumy byly slodkie to raz, a drugi to nie uwazam, aby zalozenie czerwonych butow do czerwonego dresu bylo starannym dobraniem ich :o ale moje puchate kapcie uwielbiam i do tego sie przyznaje :classic_cool:

ja tez zaraz sie zirytuje 😠 jak jej nie akceptujesz takiej jaka jest to ja zostaw - zrobisz jej przysluge! nie chcialabym byc z kims kto nie potrafi zaakceptowac mnie takiej jaka jestem 🖐️