Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mialam randke to byl dramat

Jaki wstyd!!Nie wyjde z domu przez rok!!!

Polecane posty

Wczoraj spotkalam sie z chlopakiem, ktorego znam od jakiegos czasu, spacerowalismy po miescie, nagle zaczal bolec mnie brzuch, dostalam ostrej biegunki:(:(:/ Nigdzie nie bylo toalety iiiii narobilam Przy Nim w majtki!!! Tragedia!!Dramat!!Odwiozl mnie do domu zapewnial ze nic sie nie stalo..ze zdaza sie kazdemu.Taaaaaa!!!!!!!Zesrac sie w gacie na randce zdaza sie kazdemu!!Takiego wstydu nigdy nie przezylam!!:/:/ On dzisiaj dzwoni, pisze ale jest mi tak strasznie wstyd nie potrafie slowa wypowiedziec:/:/ Nie odbieram tel i nie odpisuje!!Zamkne sie na klucz i nie bede wychodzila z domu!!:/:/:(:(:(

Gość lorii
Odpisz ze teraz masz zatrwardzenie:-D a tak powaznie fakt głupio wyszło ale odezwij sie do niego , nie mozna sie ukrywac przed swiatem..pozdrawiam

Gość to ja narcyz
jak dzwoni, to odbierz i rozmawiaj jakby nic sie nie stalo, tak samo odpisz sms i zapomnij o tym co bylo, trudno.:)

Gość prowoooo
1/10

Gość no ejjj
Naprawde moze sie kazdemu zdarzyc, taki juz jest ludzki organizm. Wspolczuje, ze stalo sie to akurat na randce ale z tego co napisalas to po zachowaniu chlopaka wnioskuje ze trafilas na naprawde fajnego:) Przeciez nie zerwal kontaktu, zalezy mu. A ty zamiast sie ukrywac to po prostu pokaz mu na nastepnej randce ze juz sie czujesz lepiej;)

heheh ja też popełniłam gafę przy chłopaku !!!! jeżdziliśmy rowerem a ja do niego z tekstem " wiesz co GIRY mnie bolą " hehehe popatrzył na mnie jak na babę z wiochy !!! Jesteśmy już ze sobą 4 lata i na każdej imprezie mamy niezły ubaw z tego :p Głowa do góry. Obróć to w żart, że to miała być atrakcja na ten wieczór i było to zaplanowane heheh

Gość w f
przed następną randką weż sobie wegiel ibedzie git;)

Gość fcvb
powme ci tak jesli p otakiej akcji ten fascet dzwoni i pisze to lepiej zebys takiej sprawy nie zawaliła..bo taiego faceta mimo takiej gafy który sie odzywa to ze swieca szukac widzocznie mu na tobie zalezy

Taaaaaa!!Taki smrod w samochodzie, ja cale spodnie brazowe i obslizgle...AAAAAAAAAAA!!!On pisze "Nie przejmuj sie tym co sie stalo:))Nie ma dla mnie zadnego znaczenia a randki nigdy nie zapomne i liczy na nastepna:))Prosze odezwij sie!!:)) Moze bym odpowiedziala ale na koniec dodal, siedzenie w aucie juz wyczyscilem to kiedy mam po Ciebie przyjechac??:)) Jaki wstyd!!Jak spojrze mu w oczy??Przeciez to koszmar jakis!1:(:(

Gość no ejjj
nie dramatyzuj tak- najwazniejsze ze obrocil to w zart i napewno sie tym nie przejal tak jak ty

Gość lorii
Obruc w zart i napisz ze nnna 2 raz pomozesz mu wyszorowac autko w ramach rewanżu:-)

Wyobrazacie sobie w ogole ta sytuacje??Idziemy rozmawiamy, jest milo, a ja nagle dostaje bolu brzucha i sruuu w majtki!!!:(:(:( To koszmar!!Wstyd!!Gdybym puscila baka niechcacy jeszcze bym przezyla, ale obsrac sie przy chlopaku i do tego w majtki??Boze jaki wstyd!!!!:(:(:(:(

Gość Mr.
Spoko drogie dziecko, jak za niego wyjdziesz, wasza sypialnia nie takie cuda zobaczy i będzie super. Uszy do góry, facet jest w porządku, nie strać go!!!

Odpisalam:( Napisalam, ze jest mi glupio i przeprosilam za szkody:( Napisal ze zaraz do mnie zadzwoni!!!!Nie wiem czy bede mogla wydusic z siebie slowo:/:/ Ogolnie jestem wesola osoba, ale cos takiego nigdy mi sie nie przytrafilo, koszmar!!Dodam ze mam 27 i jestem dorosla osoba, ale to zwalilo mnie z nog!!Zebym tylko wydobyla z siebie odpowiednie slawa!!:((

Gość Bisc
kurde az Ci zazdroszce takiego spoko faceta !

Skoro facet dzwoni i pisze sms'y to znaczy, że go to nie obchodzi. Każdemu mogło się zdarzyć! Może on kiedyś też miał taką wpadkę?! Nie olewaj go tylko zwyczajnie jakby nigdy nic odpisz chociaż na sms'a. Taki facet może się już drugi raz nie trafić!

Gość oj nie przesadzaj
moze bylas zdenerwowana i to dlatego??

Gość kruszynkowymiś
ja miałam podobnie,tyle że byliśmy ze sobą już jakiś miesiąc-wracaliśmy z baru po hamburgerach z colą,nie doszliśmy do domu,tak mnie wzięło,że masakra,myślałam,że brzuch mi pęknie,powiedziałam mu,że nie wytrzymam.Niedaleko były krzaki,zaprowadził mnie tam,jeszcze chwila i też bym w gacie zrobiła,to było okropne.Został moim mężem...

Gość lorii
odbierz tel i nnapisz o czym rozmawialismy;-)

Gość kruszynkowymiś
a Ty może masz grypę żołądkową?

Gość o matko myśle ż eto prowokacja
ale ja kiedyś miałam podobna akcję po kawie w Coffe Heaven:O Serio. Umówiłam się z chłopakiem, ale on był ze mną już rok. Poszliśmy na kawę a potem na spacer i nagle tak zaczął mnie boleć brzuch, że myślałam, że umrę. Zrobiłam się cała blada i oblał mnie zimny pot. On się na mnie spojrzał i się spytał, co się stało. A ja na to, że muszę do kibla, bo umrę. Wbiegłam jak oparzona do jakiejś knajpy i powiedziałam, że szybko muszę skorzystać z kibla. Załamka:O😭 A jak wyszłam stamtąd, to szybko uciekłam i czułam się jak debil. Chciałam wracać do domu, ale zanim przyjechał autobus znowu zachciało mi się kupę i musiałam iść do innej knajpy. W końcu byłam tak sponiewierana przez życie, że nie mogłam wrócić do domu, rzuciłam pawia na koniec i zadzwoniłam po mojego brata, żeby po mnie przyjechał:O I to nie żart.