Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakkakakk

jak udekorowac drewniane lyzki na prezent?

Polecane posty

Gość jakakkakakk

mam 6 takich lyzek, w tym widelec, jak to "ubrac" zeby komus dac, ktos otwiera bar

Gość jubilerka
Do drewna najodpowiedniejsze będą naturalne materiały: płótno, rafia, szyszki, suche kwiaty...można teraz nawet dostać w kwiaciarniach taka cieńką korę z drzewa do obwinięcia prezentu...to daje oryginalny i ciekawy efekt.

przybrać żywą zieloną ozdóbką i w formie bukietu kwiatów wręczyć.Dać kolorowe wstążeczki i kolorowy papier, bądź celofan.W kwiaciarni na pewno coś by wymyślili.Powodzenia.

Gość jakakkakakk
sama chce zrobic, bo lubie takie rzeczy. nie mam nic, zeby wlozyc do czegos, takiej drewnianej beczulki, mylalam tez o doniczce, ale to kiepski pomysl. zwiazac jak bukiet wygladaja kiepsko bo takie :sklejone:, szukam inspiracji w necie, ale ciezko... jedynie sa pomalowane te lyzki w rozne wzorki, postacie, a ale to odpada

Gość jubilerka
Możesz kupić brystol - najlepiej szary, zrobić pudełko, wyłożyć rafią, żeby te łyżki tam nie hałasowały:-) Na pokrywce pudełka można wyciąć żyletką kształt łyżki podkleić od spodu korą... nie wiem...Może umiesz ładnie namalować jakiegoś zabawnego kucharza, np. takiego Baltazara Gąbkę i napisać Mamma Mia Zielona Pietruszka...żeby Wam się wiodło!...Puść wodze fantazji... http://www.kreskoweczki.pl/baltazar-gabka/

Gość jakakkakakk
dzieki jubilerka :) odkad zaczelam praowac w przedszkolu, roziwnelam sie troche plastycznie :D co do interesu, to zrobie im tez taka zlota rybke z 1groszowkami, nad morzem taka widzialam :D dziiiieeeki

Gość jubilerka
nie ma za co...pozdrawiam.

Gość jakakkakakk
znanalzma takie ladne pudelko (zal mi dac) z falistej tektury po winie, pasuje rozmwiar, wec jak nic nie wymysle ala bukiet to to dam