Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrowisko

ochota na śmierć

Polecane posty

Gość Sensu brak
gorzej jak ktos znajdzie swoj sens zycia i straci to wszystko tempie szybszym niz jedno tchnienie

Gość Bisc
to nie zart ale odnoszetakei wrazenei ze amsz kompleksy moze nie pasuej Ci cos co masz wsobie! dobra nichcesz to juz sie nie odzywam chcialam Ci pomoc bo wiem duzo o cierpieniu samotnosci porzucenieu itp ale ok wazne ze sie chociaz usmiechnelas ipozytywnie!:)

Gość Mrowisko
moja uroda nie ma tu nic do rzeczy chodzi o to że życie jest bezsensu, ze życie jest pieprzoną rutyną i taką musi być aby przetrwać . Chodzi o to że codziennie idziesz na 8 godzin do pracy, a jak ją stracisz nie masz za co żyć. chodzi o to że światem rządzi pieniądz. chodzi o jakies wyższe wartości a nei o urode, na nią akurat narzekać nie mogę.

Gość Mrowisko
chodzi o to że żyje w tym świecie i musze żyć wg. jego zasad bo inaczej marnie skończe. chodzi o to że nie ma milosci chodzi o to ze wszyscy rywalizują

Gość Bisc
hmm czyli nie podoba Ci sie ten swiat! ani zasady chcialabys by bylo lepiej wygodniej

Gość berta123
niestety po śmierci nie jest lepiej, rzekłabym masakra

Gość Mrowisko
berta a skad wiesz? jak jest po śmierci? nie, nie chodzi o łatwiej, chodzi o jakiś sens tego wszystkie oprócz gonitwy za pieniadzem i przetrwaniem gatunku.

sens musisz sobie nadać sama - nikt tego za Ciebie nie zrobi :) jeśli nie masz poysłu na sens swojego życia, możesz sobie wybrać coś z poniższej listy. sugerowane i polecane: miłość, pasje, praca, hobby, podróże, dzieci, zwierzątka domowe, własny biznes, gotowanie, sport, seks, działalność charytatywna, pisanie i wydawanie książek, inne formy twórczości artystycznej. uwaga!! zdecydowanie nie polecane: środki odurzające, religia, hazard, przemoc, kradzieże i oszustwa - mogą prowadzić do zmarnowania sobie życia.

Gość Mrowisko
ale po co? skoro wszystko kończy w jeden sposób? a wszystko zależne jest od tego czy mam prace i jakie mam z niej dochody. jesli nie mam pieniędzy nie istnieje tylko czekam na śmierć

Gość mam tak jak ty
ja tez mam dosc zycia,ale za malo odwagi na zrobienie tego kroku

Gość Mrowisko
zabicie siebie jest głupotą.

co za różnica, jak się kończy? wszystko się kiedyś zaczyna i kiedyś kończy, to chyba jasne - najważniejsze jest to, co pomiędzy ;)