Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orinoco

Kobiety błagam pomóżcie!

Polecane posty

Mam pytanie - jakie stosujecie maści/płyny/żele, aby unieszkodliwić nieproszonych gości na twarzy? :) Czy któraś z Was używa ACNE-DERM, lub DAVERCIN? Proszę o odpowiedź.

a i kiedys stosowalam jakas masc przepisana od dermatologa z antybiotykiem podobno i miala w 100% zdzialac cuda. oczywiscie nic niezdzialala....sama poszukalam poprubowalam i znalazlam najodpowiedniejsze dla siebie. ty tez tak musisz zrobic bo kazda z nas ma inne cere ... :]

na blizny jest swietny zabieg ale tylko w gabinecie kosmetycznym- jonoforez. dziala cuda. Wiem bo widzialam na wlasne oczy u kolezanki.

Kurcze, ja - tak jak założycielka tematu - potrzebuję maści na blizny, dołki. Maść raczej żeby była nie na receptę, a jeśli już, to jakaś w miarę dobra. :)

hmm no ja o masci na blizny nieslyszalam, a przynajmniej mnie o takiej nieuczono (studiuje cos w tym kierunku) wiec jak blizny sa widoczne to naprawde polecam ten zabieg(bezbolesny) ;) a to sa blizny potradzikowe?

Tak, są to blizny potrądzikowe. Mam 16 lat i nie wiem, czy mama pozwoliłaby mi na taki zabieg... Wolałabym coś w typie maść, żel do mycia twarzy... Nie wiem. Cokolwiek. :)

zabieg jest bezinwazyjny (tzn bez uzycia jakichkolwiek igieł), jest w 100% bezpieczny i bezbolesny i niekosztuje wiele. Idz do kosmetyczki i spytaj o rade. Napewno zaproponuje ci ten zabieg z uzyciem witaminy C i innych... Ja nieslyszalam naprawde o takich masciach na blizny potradzikowe, ani o zelach bo one maja za zadanie myc skore z zanieczyszczen, a nie usuwac "ubytkow" skory.. Jesli chcesz masc to moze podejdz do apteki i spytaj po prostu o taka?