Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uciekający Anioł

Gdy facet nie chce dziecka

Polecane posty

Gość oleńka2333
to byla bardzo madra decyzja :) trzymam kciuki :) bedziesz jeszcze szczesliwa :D szczerze CI tego zycze...

Gość bartek1984
gratuluje!niech zyje sobie sam a TY znajdz sobie normalnego odpowiedzialnego faceta

Gość brawoooo
Mądra i dzielna babka z Ciebie !!!

Gość alexandrarrr
zgadzam sie z przedmowczynia :)

Gość Uciekający Anioł
tylko czemu to musi tak bardzo bolec :( jak mozna kochac tak bardzo kogos kto zle mnie traktowa, nie mial do mnie szacunku i chcial mnie zostawic sama z dzieckiem gdy myslalam ze jestem w ciazy :(

Gość red red wine
Kazde zerwanie boli...ale on nie zasluguje na ciebie!!!! nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.......a z czasem blizny sie zagoja....a kazda kobieta zasluguje na szacunek!!!!pamietaj o tym...bedzie ci ciezko pisz dalej, ale nie wracaj do niego!!!!powodzenia i 3mam kciuki

Gość red red wine
Kazde zerwanie boli...ale on nie zasluguje na ciebie!!!! nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.......a z czasem blizny sie zagoja....a kazda kobieta zasluguje na szacunek!!!!pamietaj o tym...bedzie ci ciezko pisz dalej, ale nie wracaj do niego!!!!powodzenia i 3mam kciuki

Gość pozdrawiam walczących
Bardzo dobrze zrobiłaś. Inaczej skończyłoby się to dla Ciebie o wiele gorzej. Gdybyś (odpukać) zachorowała albo chocby tramwaj Ci nogę urwał - to by Cię zostawił, bo na kalekę też pewnie nie jest gootwy. A jakbyś się zestarzała - to na zmarszczki i opadający biust też. I tak dalej.

dzielna dziewczynka;):) nie rozpaczaj po nim.. bo to jakichs niedojrzaly chlopczyk byl...

Gość wejfklafjda
poboli poboli i przestanie, i znowu się zakochasz i będzie piekniej

Gość majka4444
dasz rade kochane :) on nie jest Ciebie wart...

Gość majka4444
klopotow?uwazasz ze dziecko to klopot?gdy uprawiasz seks z kobieta to powinno sie liczyc z konsekencjami

Gość anulkammmm
niektorych facetow powinno sie wykastrowac :(

to normalne że rozstanie boli, ale chyba lepiej się teraz rozstać niż żebyś miała zostać sama z dzieckiem kiedyś, bo w koncu zajdziesz w ciążę. ;)

Gość majka4444
nie mowimy tutaj o alimenatch skoro facet jest z kobieta to gdy jest w ciazy to nie powinien jest zosatwiac tylko wychowywac to dziecko z nia

" majka4444 nie mowimy tutaj o alimenatch skoro facet jest z kobieta to gdy jest w ciazy to nie powinien jest zosatwiac tylko wychowywac to dziecko z nia " ALE PISZESZ NIEDORZECZNOŚCI:P.PISAŁAŚ O ROBIENIU POTOMSTWA WIĘC TO JEST NIE NA TEMAT I SIĘ NIE WYKRĘCAJ:P.A JAK JEST TO NIE NIEKONIECZNIE ZNACZY ŻE POWINIEN WYCHOWYWAĆ :P.JEST JESZCZE INNE WYJŚCIE:P.

Gość majka4444
moze i jest inne wyjcie ale porzadny i odpowiedzialny facet nie zostawi kobiety samej w takiej sytuacji

Gość majka4444
widze ze TY amancie nalezysz do tego typu facetow :/ ktorzy sa nieodpowiedzialni i w kryzysowych sytuacjach nie potrafia wesprzec kobiety...ciekawe tylko jak na tym wyjdziesz...

Gość coraz czesciej jest tak
ze dziewczyna chce usidlic faceta za pomocą dziecka bo mysli że wtedy facet zostanie przy niej:-p i co wtedy ?

Gość Uciekający Anioł
to wtedy jest zupelnie inna sytuacja...ja napewno nie mialam takiego zamiaru i on dobrze o tym wiedzial...bo mam studia i dziecko pokrzyzowalo wiele moich planow...ale rozmawialismy co stanie sie w razie ewentualnej wpadki...bo wiadomo ze zadna metoda antykoncepcji nie daje 100% pewnosci...i wtedy moj facet powiedzial ze w razie wpadki nie zostawi mnie samej i bedziemy wychowywac dziecko razem...ale podczas realnego zagrozenia wycofal sie z tego co mowil i powiedzial ze mam usunac dziecko albo wychowywac sama...i chybo to mnie najbardziej boli...bo czuje sie oszukana

Gość bartek1984
to rzeczywiscie dupek :/ mowic jedno a robic drugie ...wrrr:/

Gość zwariowalas
To oddaj go mi .

Gość majka4444
niby czemu zwariowala?bo nie kumam