Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 kupiłam kwiata z lokatorem :( co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 czy jak owinę szczelnie folią doniczkę z podstawką aż po łodygę to się udusi? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antracyt Napisano Styczeń 30, 2009 a ma swój domek czy to to taka czarna "larwa"?? eksmisja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 taki mały pypek bez skorupki dł. około 0,5 cm :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kucharz_FRANCUUSKI Napisano Styczeń 30, 2009 nadziej na widelec , rzuć na rozgrzaną patelnię z oliwą- duś na małym ogniu z 10 min-dolej wody,dodaj nieco cebulki i pieczarek SMACZNEGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spłucz w wc i nie mecz go Napisano Styczeń 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 ale ja się obawiam ze jest ich więcej :( zeżrą mi mojego bonsai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 w chusteczkę i za okno :) a żeby nie właziły to doniczkę ogrodzić jakimś metalem, one ponoć go nie lubią i nie włażą :P możesz też soli nasypać, o ile kwiatkowi nie zaszkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bad Dream 0 Napisano Styczeń 30, 2009 posyp sola i patrz jak fajnie się rozpływa zdychając :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 to jest ślimak nagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bad Dream 0 Napisano Styczeń 30, 2009 jak wyrzuci to może wrócić a tak to pójdzie do nieba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kucharz_FRANCUUSKI Napisano Styczeń 30, 2009 NAGI??? a to zboczuszek -nago do kobiet z kwiatami hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 zeżre mi kwiata? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 30, 2009 Jak się brzydzisz to możesz łyżką stołową go zaczerpnąć i za okno. [cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 ale on się wije! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_Miss_Trouble 0 Napisano Styczeń 30, 2009 nie badzcie okrutni kup terriarum i hoduj slimaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 ja bym chciała jakoś tak humanitarnie...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liga Ochrony Ślimaka Napisano Styczeń 30, 2009 daje za niego 5zł ale musi być żywcem:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_Miss_Trouble 0 Napisano Styczeń 30, 2009 no to wez go wynies na dwor i zostaw na trawce skoro tak bardzo go nie chcesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślimakolog Napisano Styczeń 30, 2009 Oprawcy!! jestescie jak doktor Mengele!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma rację i nie ma.. Napisano Styczeń 30, 2009 jak się wije?? To wąż, czy slimak w końcu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Lusesita de Milagros Dolores czy jak owinę szczelnie folią doniczkę z podstawką aż po łodygę to się udusi? Lusesita, nie podejżewałem cię o takie sadystyczne, mordercze zapendy :P Moze wynieś go na klatke i wsadź do jakiegoś dużego zielonego badyla, co ma dużo liści. Albo odnieś do kwiaciarni i powiedz, że zabrałas niechcacy i zwracasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma rację i nie ma.. Napisano Styczeń 30, 2009 a jak owiniesz szczelnie folią, to się prędzej bonsai udusi niż ślimak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Lusesita de Milagros Dolores to jest ślimak nagi No i daj mu coś na drogę, może rękawiczki, żeby nie marzł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Lusesita de Milagros Dolores ale on się wije! a może to mała pijawka, a nie slimak. Skąd brali wodę do kwiatów w tej kwiaciarni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 30, 2009 ale przecież bonzai pooddycha liśćmi do uduszenia kwiata nie dojdzie ten ślimak siedzi w ziemi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach