Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stretchjeans

elastyczne jeansy - fetysz

Polecane posty

Gość stretchjeans

Szukam kolezanki, której fantazje związane są z elastycznymi wąskimi jeansami-gumkami ukladającymi sie jak legginsy. Dla niewtajemniczonych to rodzaj fetyszu więc proszę odpuścic sobie zlośliwe, głupkowate komentarze...... Pozdrawiam

Gość skórzane i skóropodobne LEPSZE

Gość stretchjeans
nie dla mnie :) wiem co lubię i czego szukam:) jesli kręci cię skóra to daj nowy topic a nie przekonujesz mnie do skóry:) to nie mój klimat

Gość dlaczego teraz każdego zboka
nazywa się normalnym facetem z fetyszem? zbok to zbok... powinno się was gazować.

Gość stretchjeans
jasne bo wszystko powinno byc jak spod sztancy a kazdy w jednakowym drelichu jak w kolchozie.nikt na sile nie kaze ci sie przebierac aby spelnic moja fantazje wiec odpusc sobie glupie wpisy bo to nie wnosi nic do dyskusji. jesli lubisz po ciemaku i po bozemu zaloz swoj temat moze w koncu zobaczysz ze nie jestes sam/a pozdrawiam

Gość dlaczego teraz każdego zboka
gdyby mi facet powiedział, że mam się bawić w takie głupie przebieranki bo go to podnieca to nie wiem, czy bym wyśmiała, wysłałą na leczenie, czy po prostu znalazła normalnego faceta.... ale takie już to pokolenie rośnie... zboków :P

Gość taaaaaaaaa_
on nic nie wnosi do dyskusji bo jej nie ma, sam do siebie gadasz

Gość stretchjeans
wez nie oslabiaj mnie przeczytaj pierwszy wpis jesli nie miescisz sie w temacie to twoje slowa tym bardziej sa jalowe. a ja poki co odpisuje przedmowcom czyli odnosze sie do ich slow a nie gledze byle sobie ulzyc....

spoko gość pisze i bez wulgaryzmów to go od zboków wyzywają . Ja lubię jak siądzie na mnie okrakiem moja Pani w opiętych jeansach i zdejmie stanik i przejedzie rękami po swoich udach tubię na nią patrzeć...... dziecaki

Gość stretchjeans
nie ma nic zlego w tym ze facet powie ci co go kreci. to tylko kwestia czy jestes wstanie wzniesc sie ponad swoje horyzonty aby moc zrozumiec potrzeby czlowieka na ktorym powinno ci zalezec.... jesli nie jestes wstanie tego zrobic to lepiej szczerze sie przyznac niz udawac albo wysmiewac.... do nikad to nie prowadzi. kazdy ma prawo do swoje szczescia nawet jesli jest to dla ciebnie nie zrozumiale o ile nie lamie to prawa drugiej jednostki do swojego szczescia albo nie lamie to kodeksu karnego... mysle ze to tylko kwestia dogadania sie miedzy partnerami "nic co nieludzkie nie jest mi obce" mozna by powiedziec...." zamiast komplikowac albo udawac lepiej rozmawiac i sie dogadac albo rozstac niz zyc w fikcji.... ukrywanie wlasnych pragnien ktore mieszcza sie w pewnych formach produkuje frustratów. lepiej chyba znalezc kogos kto ma podobne fantazje i byc szczesliwym niz szukac tego szczescia z pogwalceniem praw drugiej osoby

Gość zboczuszku
"to tylko kwestia czy jestes wstanie wzniesc sie ponad swoje horyzonty aby moc zrozumiec potrzeby czlowieka" co to za badziewie wciskasz :o horyzonty to ty masz chyba powywracanie... takich ciot nie lubię najbardziej :o pedofili też podniecają tylko dzieci, tak jak ciebie tylko jakieś kurwa spodnie, to wg ciebie jest normalne? normalnego faceta powinno podniecać kobieta, a nie jakieś fatałaszki i fetysze :o jebane świry :o

Gość stretchjeans
odpusc sobie bo poki co wyzywasz i to chyba wlasnie cie podnieca...... nie kumasz nie komentuj. nie ma nic zlego w tym ze kreci mnie dziewczyna ubrana w elastyczne dopasowane jeansy wiec twoje wyzwiska nic nie zmienia a swiadcza tylko o tobie.. masz przyjemnosc jak komus dokuczysz? to chyba sadyzm tez zboczenie.... nie ma nic zlego w tym co lubie co mnie podnieca... co najwyzej fetysz nietypowy bo "normalnego" faceta powinny krecic szpilki i mini. a jak nie kreca to zbok? dziwna logika

Gość stretchjeans
i czytaj ze zrozumieniem..... pedofilia jest karana i skierowana przeciw dzieciom ktore nie powinny w ten sposob poznawac swiata doroslych... nie oczekuje ze w jeansy bedzie sie przebierala mala dziewczynka tylko swiadoma dziewczyna wiec twoje porownania sa jak kononowiczowskie.....

Gość spokojnieto nieatak
a kobieta sama w sobie Cie podnieca??

Gość stretchjeans
sama w sobie/;) masz na mysli onanistke... ;) podnieca mnie kobieta ubrana w jeansy podkkreslajace jej figure.... dopasowane elastyczne wiec jest niezbednym elementem..... czyli moge odpowiedziec twierdzaco na twoje pytanie.... roznica miedzy mna a "normalnym zbokiem" jest taka ze ja wole dziewczyne w jeansach a on np w mini....... ;)

Gość facet - poprawka
faceta podnieca goła baba.... dziwny jesteś, ale twoja piaskownica i twoje zabawki... ale tak dla ścisłości - zanim jakąś przelecisz, poinformuj ją o tym szczególe, już raz tak miałam, że dopiero "po" się dowiedziałam różnych rewelacji, a to jest dopeiro wkurwiające :o

Gość stretchjeans
jasne bo tylko przyslowiowa gola baba moze byc podniecajaca.... jak dla mnie to za prosta teoria... ;) a tak powaznie to caly czas wspominam o tym ze wazne jest tez wlasnie rozmawianie o swoich potrzebach/wymaganiach (bez urazy dziewczyny ale wy tez je macie wiec jesli chcecie byc zadowolone z partnera czasem tzreba go nakierowac... ) aby jesli uznacie to za akceptowalne dopasowac sie i byc w koncu szczesliwym.... o to chyba chodzi tez w tej "zabawie" miedzy plciami

Gość Taka sobie Ja ona
Ja uwielbiam takie jeansy ze strechu, ładnie przylegają do figury, opinają uda, pupę, uwielbiam w takich chodzić!

Gość stretchjeans
czesc a mozesz skontaktowac sie ze mna na emalie ;) pozdrawiam

Gość Taka sobie Ja ona
Hmmm dlaczego tutaj wyśmiano i zwyzywano tego miłego mężczyznę;) Jemu podoba się poprostu kobieta, która ma dopasowane spodnie na sobie, nie ma w tym nic złego:) Jednym podobają sie mini, drugim to, innym tamto :)

Gość beegos
bo te ktorym nie pausje to jakies zmarniale wyleniale babki ktore jedyne co maja w glowie to na czym ugotowac pomidorowke, na kosciach czy na skrzydelkach?

Gość Taka sobie Ja ona
Nie kazda kobietka zdobyłaby się na ubranie takich spodni, one naprawdę bardzo uwydatniają figurę:)

Gość stretchjeans
Taka sobie Ja ona mozesz odezwac sie do mnie na emalie (stretchjeans@o2.pl) ? prosi cie o to mily zwyzywany mezczyzna ;) :D:D:D pozdrawiam