Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla_idealistka__

Czy faceci naprawde wolą otipsowane solarki w szpilkach?

Polecane posty

Takie wyalowane lale są sliczne jezeli są ładne. Taka jest prawda. Jeżeli żaden facet Cię nie chce to znaczy, że jesteś brzydka, a nie że nie ejsteś wytipsowana. :o

Gość cóz za głupota
Jak kobieta idzie sobie ulicą, zwłaszcza teraz zimą, to trudno zauważyć czy ma tipsy... :O

Gość cóz za głupota
Załóż sobie tipsy i sprawdź czy Twoje powodzenie wzrośnie... :D

Ale niektórym dziewczynom nic nie pomoże założenie tipsów czy pójście na solar czy tipsy - to tak jakby świni założyćtipsy, umalować ryja i posłać na solar - pomogłoby ? Te dodatki ( oczywiście w umiarze ) spełniają swoją funkcję u zadbanej dziewczynie a nie u jakiegoś kaszalota co myśli, że jak to zrobi to mu coś da :-o

"Ale niektórym dziewczynom nic nie pomoże założenie tipsów czy pójście na solar czy tipsy - to tak jakby świni założyćtipsy, umalować ryja i posłać na solar - pomogłoby ? Te dodatki ( oczywiście w umiarze ) spełniają swoją funkcję u zadbanej dziewczynie a nie u jakiegoś kaszalota co myśli, że jak to zrobi to mu coś da " My to wiemy ale one sobie wmawiają, że tu tkwi sekret :o

Gość byla_idealistka__
pytanie, ktore postawilam nie dotyczy oceny inteligencji takiej kobiety lecz opinii facetow na ten temat. Przyznaje, jestem sama z wyboru (to ja odchodzilam od facetow) i zastanawiam sie nad meskim punktem widzenia.

Nie znasz mnie więc nie oceniaj To ze jestem facetem nie znaczy że rzucam sie na wszystko co nie ucieka Wypraszać bym nikogo nie musiał bo w rozkraczonym towarzystwie sie nie obracam