Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Tutaj : http://talk.hyperreal.info/thread/13688;nocount Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwodniczy Aniołek 0 Napisano Styczeń 30, 2009 A tam Po co się męczyć jak i tak łatwo to dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cietyre Napisano Styczeń 30, 2009 troche szcunku:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Amant, trzeba było sie tak nie starać, posałbym ci całą technologię z cyjanku brnzylu. To stara technologia, kosztowna i mało wydajna. Teraz się robi przy użyciu mocznika i kwasu mrówkowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Miałem w książce opis z acetonu:P.No i to nie mój przepis:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Miałem w książce opis z acetonu - Na Benzylo metylo keton? To dalsza część produkcji z cyjanku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Nie pamiętam dokładnie.To chyba pochodna benzenu :O.Do teog jakby były cyjanki to by było za dużo atomów węgla:P.A powinno być 8:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Miało być 9:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach