Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 4 miesiecznej Oliwii

załamana

Polecane posty

jak sprawdzic czy facet zdradza

Gość wiosna tuż tuż
a czemu myślisz że zdradza napisz coś wiecej to ci pomoge mam troche doświadczenia (pomagałam raz koleżance)

nie no mam podejrzenia ale nie jestem pewna od jakiegos czasu jest inny w stosunku do mnie chetnie jezdzi na zakupy i wogole wszystko oby nie w domu

Gość fhcn
moja ma podobnie ale on czesto wymysla poowdy bo nie chce mu sie zajsc dzieckim , nie wiem jak jest u Ciebie?

nie no dziecko to jego skarb i chetnie z nia siedzi lezy bawi ja raczej to nie to

Gość wiosna tuż tuż
no to może na początek sprawdzaj tel codziennie przez minimum 2 tygodnie tylko tak jak nie widzi zwróc uwage czy ma zawsze tel włączony czy wył czy sygnał zobacz sms zobacz znaomych oczywiście zaraz mnie tu zakrzycza że tak nie wolno itp ale to dobry sposób

Gość wiosna tuż tuż
wiesz może jest przemęczony albo ucieka od opieki nad małą bo co innego się z nia bawić a co innego pomagać przy pracach domowych nie wiem a pracy ma koleżanki jakieś zawsze wraca o tej samej godz ??

telefon sprawdzam i nic caly czas wlaczony smsy jakie sa to sa caly czas z pracy wraca w miare o tej samej godzinie ale pracuje tez na noce

Gość wiosna tuż tuż
a jesteś w stanie sprawdzić tak zeby nie wiedział czy zawsze jest w pracy szczególnie w nocy i nie przestawaj oglądać tel ma pin jesli znasz to włącz jak nie widzi i już pracuje z dziewczynami ???

Gość weź sprecyzuj
co to znaczy "i w ogóle wszystko", "inny" - to znaczy jaki?

nie ma pinu i sprawdzam jak nie widzi i nic pracuje z kobietami ale noce w pracy spedza sam chyba

Gość weź sprecyzuj
a sam na te zakupy jeździ czy z Wami?

no sam wieczne wymowki ze mala w hipermarkecie zarazki itp.

Gość wiosna tuż tuż
a może on nie jeżdzi tylko do marketu masz z kim zostawic małą postaw go przed faktem dokonanym niech do samego końca myśli że jedzie sam poźniej jak się będzie zbierać powiedz że jedziesz bo chcesz sobie kupic jakieś babskie żeczy nie wiem rajstopy krem podpaski tak żeby nic nie powiedział i obserwuj reakcje będzie zły będzie chciał zadzwonić odradzał itp

Gość a może po
prostu staje się ojcem :)

Gość o wszyscy święci
Sprawdzanie telefonu, smsów, kontrola w pracy, śledzenie.. Niech żyje zaufanie w związku, niech żyje miłość! I zamiast ochrzanić durną babę, przepraszam za określenie, to Wy jej jeszcze sekundujecie... Mamo Oiwii, jeśli stracisz faceta, to przez to, że będzie się czuł non stop podejrzewany, śledzony - postaw się w jego sytuacji... Ulży ci jak się dowiesz że tak? A jak się dowiesz, że nie to co?