Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiku

jak poderwać starszego faceta?

Polecane posty

Gość jiku
hmm niecały rok znajomości..

mikoosia nowa w wiosce- nie generalizuj tak nieraz wiecej niz ta cala trzydziestka ..jesli mam generalizowac tak jak ty... powinnam raczej to ujac tak " zgeziala zazdrosna o wszystko,marudna,ciagle myslaca ze jest ucielesnieniem seksu chociaz jest zaniedbana dlatego maz z nia spi z przymusu a ona sie zali na kafe ze nie wie o co chodzi trzydziestka" Jej jesteś jasnowidzem? Wypisz, wymaluj Nowa w MIeście zapewniająca, że jest prawdziwa :D

Gość jiku
oj przestańcie ;)

Gość hmm mowisz starszy
a z kim na stare lata bedziesz seks uprawaic? ;)

Gość jiku
hmmmm z nim :D chociaż nie myślałam o związku na dłłłłługie stare lata, bo nie wiem co przyniesie jutro ;)

Gość hmm mowisz starszy
no bo wiesz ty bedziesz miala 57 lat a on 70.. piszesz sie na to>?

prawie rok sie znacie i on jeszcze cie nie poderwal? hmmm...moze mu taka sytuacja odpowiada, moze traktuje cie jak zwykla znajoma.

Gość hmm mowisz starszy
hociaż nie myślałam o związku na dłłłłługie stare lata'' jesli sie zakochasz to kto wie ;) " zgeziala zazdrosna o wszystko,marudna,ciagle myslaca ze jest ucielesnieniem seksu chociaz jest zaniedbana dlatego maz z nia spi z przymusu a ona sie zali na kafe ze nie wie o co chodzi trzydziestka" :D :D

Gość jiku
generalnie poznaliśmy się tak oficjalnie jakieś 7mc temu...(nie pamietam dokladnie dlatego napisałam ze niecały rok) z tym że "bliższy" kontakt mam z nim od 3mc.. o tyle bliższy że piszemy, spotykamy sie ale wszystko w granicach rozsądku

Gość jiku
jesli sie zakochasz to kto wie no właśnie, jeśli się zakocham i będe pewna uczucia to zapewne zdecyduję sie na te dłuuugie lata :D ale narazie on mi się tylko podoba.. dlatego ciężko jest mi zakładać co będzie za 40 lat albo i więcej ...