Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająccca

Dlaczego facieci to takie świnie?

Polecane posty

Gość pytająccca

Potrafią tylko kłamać, oszukiwać, udawać... poświęć takiemu 20 albo więcej lat życia to prędzej czy później będzie Cię zdradzał albo co gorsza oleje dla młodszej... a ty radź sobie stara.... Może ktoś to wytłumaczy?

Gość pytająccca
taka sytuacja się nie wydarzyła ale widząc po tym co się dzieje wokół czuję że za jakieś 20 lat tak właśnie będzie...

swinie? takie co chrumkaja? ja osobiscie nie znam:P:P:P "uwielbiam" takie generalizowanie... napisz konkretnie... facet ktorego znam okazal sie byc ostatnim draniem... jestem w stanie to pojac... ale nie pisz ze wszyscy sa tacy:P

Gość alfabetagama
masz racje.

Gość pytająccca
jak mamy tak nie myśleć ok może generalizuje ale najpierw niby normalny, wspaniały człowiek Cezary P, teraz Kazimierz M. przykład idzie "z góry" co o tym sądzicie??

Gość pytająccca
nie wszyscy są ale będą:P Czarnowidztwo?? Albo realizm....

Nie wszystkich należy mierzyć tą samą miarą. Po prostu zjawiamy się w niewłaściwym czasie, w niewłaściwym miejscu i trafiamy na niewłaściwego partnera. Ps. My kobiety też mamy sporo za uszami.

pytająccca Cezary, Kazimierz co mnie to obchodzi nie znam ich śmieszni sa dla mnie ludzie wzorujący sie na kimś , Powiem to mniej więcej tak jak to ujęła kiedyś moja znajoma Kobieta jeśli kocha trafia na drania a mężczyzna jeśli kocha trafia na zołzę taki świat przeciwieństwa sie przyciągają Coś w tym jest

Gość pytająccca
czyli wg Twojej znajomej lepiej nie kochać? Może to jest jakieś rozwiązanie. Ale jak nie kochać jak już się kocha....

Gość pytająccca
ok, fakt baby nie są ok ale taki mały rachunek. Ile znać kobiet które zostawiają męża, dzieci i nara w świat z nowym? A ilu facetów? :P

Gość pytająccca
wiesz co w tym co powiedziałeś to chyba naprawdę coś jest... z drugiej strony to może rzeczywiście zbyt dużo kobiet za bardzo chce i potem tak to wygląda jak wygląda... albo jak wyglądać nie powinno

nie chce rozliczać nikogo czy to kobiety czy faceci CHCĄ bywa i tak i tak niestety troszkę wezmę w obronę facetów to ze często nie pokazują co czuja nie znaczy ze nie czują

Gość adaagr
wykorzysta, a potem cię rzuci dla twojej najlepszej przyjaciółki.. jakby na to nie patrzeć.. rzeczywiście świnia z niego :/

Gość pytająccca
nie możesz wziąć w obronę facetów bo jesteście gorsi i koniec:P A co do zostawienia dla przyjaciółki znam przypadki kiedy mąż zostawia dla dziewczyny syna... pracuje w banku i tyle się nasłucham od ludzi że potem mam o czym rozmyślać...

Gość pytająccca
Może nie od razu skreślony ale przez takie ogólne "akcje" potem człowiek się boi, a jeśli się jeszcze do końca nie ufa to już w ogóle tragedia nic tylko uciekać.....

ja się stąd zrywam życzę miłej dalszej konwersacji pieprzony ogół budujący wizerunek Normalność wypchnięta na margines to jest chore nie dziwi mnie to ze plagą współczesności jest samotność Smutne to ale prawdziwe a przecież to człowiek człowiekowi najbardziej do szczęścia potrzebny

Gość die heilige jungfrau
faceci to nie są świniami, to kobiety są naiwne i oczekują zbyt wiele

Gość rftrfh
'' ok, fakt baby nie są ok ale taki mały rachunek. Ile znać kobiet które zostawia'ją męża, dzieci i nara w świat z nowym? A ilu facetów? '' a kobiet walą sie na boku,a z mezem sa dla kasy