Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saphire1983

WROCLAWIANKI I WROCLAWIANIE!ZAPRASZAM

Polecane posty

ja jestem daleko od wroclawia:( ale od poniedzialku bede na miejscu:)juz sie nie moge doczekac zeby pobiegac po galeriach:) a w piatek wybiore sie na wluczege po klubach :D

Gość chilouterka
bylam wczoraj, dzis z sil troche opadlam ;) chodzicie czasem w piatek i sobote? czy zazwyczaj w jeden dzien? :)

ja jedej dzien:) bo na 2 zawsze choruje i dochodze do siebie haha choc nie zawsze ale jeden mi wystarczy :) chilautka gdzie pobalowalas?

Gość chilouterka
a wczoraj akurat w coolturce bylam :) ja teraz tez juz zazwyczaj w jeden dzien, bo na drugi dzien juz sily nie mam hehe ;)

Gość chilouterka
ja tak samo , piatek i sobota imprezowanie a niedziela wystarczyla na regeneracje sil :) a teraz jedna noc zabawy i tydzien odpoczynku :P chociaz troche brakuje mi tamtych chwil ps. tez jestem 83 ;)

ja tez jestem i mieszkam we wrocławiu i bardzo sobie to chwale:D a dzis nie baluje bo mam sesje ale wczoraj posiedzialam troche w czeskim.fajnie tam choc moj ulubiony klub to zmierzch:P

Gość chilouterka
ja tez czasem powątpiewam ;)

Gość Krwawa_Orlica
Ja nie baluje, bo robie za szofera :classic_cool:

Gość Krwawa_Orlica
Ktos musi sie dac sfrajerowac, zeby bawic sie mogl ktos, nie? :P

jaki fajny topik ! cześć babeczki, we Wroclawiu fajnie sie mieszka i baluje i ....... \" Jazda \" jest ok. jak dla mnie, na kawke polecam Akademicus na kiełbaśniczej.

Gość Krwawa_Orlica
Ja po bramach nie pije :classic_cool: Wole w krzakach :D

witam juz siódmy rok we wrocku i niedlugo bedzie wlasne mieszkanie :), nie wyobrazam sobie mieszkac w innym miescie. jestem szczesliwa tutaj naprawde i chpociaz chlop moj chce wyjezdzac, podrozowac, pomieszkac w roznych zakatkach swiata to mi to jakos nie pasuje bo wroclaw kocham i wiem ,ze nigdzie mi lepiej nie ebdzie z knajp to najczesciej ukochana Kamfora oczywiscie. w zasadzie to inne mi wogole nie pasuja :)

Gość wrocmanasd
Witam Wrocław piękny jest. Zapraszam na nowy portal http://evona.pl Super ludzie, super przeżycia