Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dommmmmi

wozek głęboki jaki polecacie?

Polecane posty

Gość dommmmmi

Czy moze ktoś mi polecic fajny wózek głeboki. Cena nie gra roli

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
jane nomad

Gość ja osobiście polecam ten
http://www.allegro.pl/item531897924_concord_fusion_wspanialy_wozek_ostatnia_sztuka.html Wózek jest świetny, sama używałam dwa - świetnej jakości materiały, rewelacyjny (pomimo dość jasnej kolorystyki) w utrzymaniu. "Przeszłam" kilka wózków, ten był najlepszy. Jak kiedyś mi się jeszcze Dziecię przytrafi to nie kupię innego:)

Gość stylowaa
no bez przesady,cena tego wózka powyżej zabójcza,a firma mało znana!!!!

Może mało znana, ale sprawdzona - wystarczy wejść - jest takie forum pt "wózki dziecięce" i wstukać hasło "concord" można poczytać opinie na temat tego wózka pisane przez użytkowniczki. Poza tym ta cena nie za sam wózek a za zestaw. No i autorka zaznaczyła WYRAŹNIE, że cena nie gra roli, nieprawdaż?

Gość stylowaa
no niby zaznaczyła ze cena nie gra roli,ale ja nie widzę nic takiego wow w tym wózku,za to widzę cenę wow:D

Masz rację, że być może wizualnie, na zdjęciu nie jest jak to określiłaś "wow", ale jak wcześniej wspomniałam miałam sama do czynienia z niejednym wózkiem i przyznam szczerze, że na taką jakość materiałów, taką jakość wykonania nie trafiłam nigdy przedtem. Wózki przyznam sama kupowałam z opcją wymówienia, bo nie wiedziałam co to to.........ale nie oddałam ich. Najlepsza jest welurowa wyściółka natypotna.........mój Synek tak już ma, że się bardzo poci..........(nie, nie ma niedoboru witaminy D3 - potwierdzone badaniami - taka już Jego uroda), jak w innych wózkach momentalnie mi się potem zalewał tak w tym..........no musiało być naprawdę baaaardzo gorąco by się lekko przypocił. Zresztą...........tak sobie mogę mówić:) jak się nie "pomaca" i nie obejrzy wózka na żywo to żadne zachwalanki nie pomogą:) Powiem tylko jeszcze tyle, że w wzku miałam "wbudowaną" osłonę przeciwwiatrową w pałąku oraz folię przeciwdeszczową - nie powiem żeby to nie było wygodne, teraz mam parasolki dla Maluchów (dzięki Bogu już tak z nich często nie korzystam" i mimo, że solidna firma to materiały już nie te co w Concordach, no i folię przeciwdeszczową muszę pakować do wózka - tak więc muszę o niej pamiętać niestety.