Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Gdy Facet dzwoni pijany...

Polecane posty

Gość Czacha Dymi
Dzisiaj jestem zamroczony seksem, nie widzę :o.

Gość steffanek
Zwodniczy aniołek jesteś beznadziejna ! Zwodzisz chłopaka dla własnych korzyści oto kilka Twoich wypowiedzi : -Zależy mi na nim, ale nie chcę tracić czasu na związek bez przyszłości. -ciągnie go do alkoholu ( przestał pić dla mnie ale nie wiem na jak długo) -Ogólnie szalony z niego chłopak i powiedzmy, że wszystkiego chce w życiu spróbować. -Gdy go poznałam byłam po zerwaniu z narzeczonym. -Moim rodzicom też nie podoba się za bardzo z kim chodzę. Zastanów się , po jakiego czorta go przetrzymujesz przy sobie , jeśli nie z racji tego ,że jest SPONSOREM Nie chcesz skoków spadochronowych - to rozumiem ! Nie chcesz pierścionka - absolutnie nie potrafię zrozumieć . Bo albo się z kimś jest , bo się kogoś kocha i myśli o wspólnej przyszłości ,albo jest się z kimś na zasadzie sponsoringu !

zamroczony seksem wiesz jak to brzmi pod Twoim nikiem? a te zarty? ide bo za długo tu jestem, a jeszcze trafilam na Ciebie.

Gość Czacha Dymi
Hehe siostra, też Cię lubię 🌼 :P.

steffanek ja mam dopiero 21 lat. Nie muszę jeszcze wychodzić za mąż :P Zależy mi na nim ale chcę go lepiej poznać a dopiero planować przyszłość. Naprawdę uważasz że to takie beznadziejne?

Gość Czacha Dymi
Aha deczko, wiesz złośliwość mi się włączyła, jakbyś nie zauważyła jeszcze. Jeśli kobietom wolno, to ja tez tak chcę :).

Gość a co to znaczy
tak czy siak jestes beznadziejna, chyba powinnas nieco zweryfikowac swoje podejscie do facetow i zwiazkow...:o sesja jest, wiec lepiej sie ucz

stefanek, a gdby ona miala lat 17 i dostala pierścionek zareczynowy to powinna sie zgodzić? bo inaczej to jest to sponsoring?

Gość steffanek
"Gdy go poznałam byłam po zerwaniu z narzeczonym." Wtedy chyba byłaś młodsza a jednak pierścionek przyjęłaś ! teraz uważasz ,ze mając 21 lat to za młoda jesteś na oświadczyny ?

Gość steffanek
deko cóż za ironia ! :-D

Gość a co to znaczy
OMG, nie ma co dyskutowac z tak infantylnym stworzeniem

Gość zwodniczy aniolek to
próżne i puste dziewuszysko :classic_cool: ma kasę i na tym polega jej przewaga :O