Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rftrfh

Dlaczego kobiety to takie świnie?

Polecane posty

Gość rftrfh

Potrafią tylko kłamać, oszukiwać, udawać... poświęć takiej 20 albo więcej lat życia to prędzej czy później będzie Cię zdradzała albo co gorsza zrobi dziecko na boku i wmowi ze to twoje....oczywiście za zdrade obarczy winą ciebie bo czegos od ciebie tam nie dostała.... a ty radź sobie stary.... Może ktoś to wytłumaczy?

kiedy mężczyźni wreszcie zrozumieją że dla nas kobiet najważniejszy jest seks:)...i choćby był z czołowych lokat milionerem czy najurodziwszym przystojniakiem a w łóżku miernotą...to i tak w oczach kobiety jest popaprańcem...nieudacznikiem...dnem...i totalnym zerem:D...dodam jeszcze że tak naprawdę celem seksu jest orgazm:D... i nie wiem dlaczego według panow kobietom mają wystarczyć głupawe przytulanki i nudnawe masaże-to jest dobre wtedy gdy smutna czy zmęczona...ale nie wtedy gdy napalona!!:D...widocznie się nie sprostało...haha :D

Gość nienawidzę__
prawda, jak jest dobry seks i porządny orgazm, to nawet na innego nie spojrzę....

ja mam zasadę żeby miała jeden więcej orgazm niż ja .... jak dotąd nie było reklamacji.

Gość Anna__-
Moze nie trafiłes na tą jedyna.Nie sluchaj tych ludzi co pisza i krytykuja bo im sie nudzi

Gość subtelnakrasa
kobiety nie są z natury świniami...stają się nimi po zetknięciu z jakimś typowo podłym facetem...i mówi sobie wtedy,że już nigdy się nie zakocha,i etc ....,że będzie traktować tak facetów, jak sama została potraktowana...zatem bierze przykład z owego podłego faceta...i, no cóż....wiesz już czemu ....wszystko przez facetów:-)

Gość justazg
mam nadzieje ze spotkasz kobietę która przekona Cie ze nie wszystkie i wszyscy są z natury źli, ja ciągle jestem naiwna ze ludzie są dobrzy...tylko czasem błądzą

Gość stylowaa
ja Wam powiem ,że niejednokrotnie zderzyłam się z opinią że kobiety to większe świnie niż faceci,co więcej mogę powiedzieć,to to że sama się o tym przekonałam i wolę towarzystwo facetów,no ale na pewno kilka normalnych jeszcze istnieje:D

Gość moloko kobieta
łiiiii tam

Gość piepszona
a co to za slowo ?

Gość facet taki tam
skoro wszystko przez facetów to po co wam oni???