justyna.p 0 Napisano Styczeń 31, 2009 zażywam mercilon od pazdziernika i pierwszy raz mam cos takiego, tabletki mam brac do niedzieli a potem 7 dni przerwy, dzisiaj dostalam plamienie czy to jest normalnie i czy moge normalnie sie kochac czy dac sobie z tym spokuj i dopiero po okresie??? do wtorku bralam antybiotyki, pozdrawiam i prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna.p 0 Napisano Styczeń 31, 2009 prosze odp na moje pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antybiotyki osłabiają Napisano Styczeń 31, 2009 i znowu kłania się ulotka, antybiotyki osłabiają działanie tabletek, może to być przyczyną plamienia nie uprawiaj seksu, bo po antybiotykach możesz nie być w pełni zabezpieczona, działanie antykoncepcyjne tabsów wróci dopiero po przyjęciu 7 tabletek z kolejnego opakowania, do tego czasu radzę używać prezerwatywy, żeby potem nie było niespodzianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna.p 0 Napisano Styczeń 31, 2009 wiem ze klania sie ulotka ale gdzies mi przepadla a recepte na kolejne opakowania jeszcze nie wykupilam, moze ktos ma ulotke w formacie pdf? dzieki za pomoc trzeba bedzie wrocic do gumek na pare dni pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna.p 0 Napisano Styczeń 31, 2009 chciałabym jeszcze jedna rzecz doprecyzować dzialanie 100% wroci po 7 dnia od skonczenia brania antybiotykow czy dopiero az po 7 dniach brania tabletek z nowego opakowania ( okres wypada na poniedzialek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna.p 0 Napisano Styczeń 31, 2009 ????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach