Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desi_00

POMOCY

Polecane posty

Gość Desi_00

Witam! Możecie mi coś poradzić? Spóźnia mi się miesiączka , zrobiłam 2 testy domowe - 2 wyniki negatywne zrobiłam więc badanie krwi HCG wynik też negatywny a okresu dalej nie ma , co może się dziać?? Nie mam żadnych dolegliwosci,nic mnie nie boli it. Dodam ,że mam nieregularne miesiączki ale zawsze są co 20kilka dni nigdy więcej najdł cykle mam 27 ale zazwyczaj duzo krotsze ! Ostatnia 29,12 a wczesniej 6.12 ,pomożcie ;/ co robić?

Gość qwertyui
idź do ginekologa bo coś się dzieje z twoim cyklem. Nie ma co gdybać. Brak okresu nie zawsze oznacza ciążę, są też inne powody.

Gość Desi_00
Czy jest możliwe żeby HCG się myliło ?? :(( może jednak zostane mama??

Gość qwertyui
a jakie ci wyszło? to badanie jest dokładniejsze niż test ciążowy i jeśli jest ciąża to go wykazuje. Poza tym to sama się wkręcasz nerwami więc nic dziwnego że okres się spóźnia jeszcze bardziej

Gość Desi_00
Wyszło

Gość Desi_00
mniejsze od 1

Gość qwertyui
no to luz, nie ma ciąży. Beta HCG wykazuje ciążę już w bardzo wczesnym stadium. A ile masz lat? I od jakiego czasu miesiączkujesz?

Gość Desi_00
18 a miesiaczka od kad mialam 11 :/ hmm a co z tym ginekologiem? czekac jeszcze troche ,moze bedzie miesiaczka czy isc jak najszybciej?

Gość qwertyui
wiesz no miesiączkujesz już trochę czasu więc powinno się to pomału unormować. Co do gina to myślę że warto pójść tak czy inaczej. Lepiej sprawdzić czy wszystko jest ok. Jak chcesz to możesz jeszcze poczekać bo w sumie to nie jest duże spóźnienie licząc od 29.01. choć wg tego co piszesz masz krótkie cykle i może nie warto już czekać tylko pójść do lekarza.

Gość Desi_00
dziekuje za pomoc :))