Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxzxzxzxzxsxzxzxzxzxzx

Potrzebuje rady kobiet posiadajacych parowar lub szybkowar .

Polecane posty

Powiedziano mi ze w tych urzadzeniach mozna szybko i latwo przygotowywac potrawy . Co to takiego jest , znalazlem w necie ale tam jest tak ogolnikowo opisane . Czy to sie naprawde oplaca , potrawy beda przygotowywane dla jednej osoby poniewaz mieszkam sam . Jesli mozecie to opiszcie zalety tego urzadzenie i model jaki posiadacie . Z gory dziekuje :) .

Chodzilo mi o parowar i kombiwar a nie szybkowar , pomylilem sie , takie skomplikowane nazwy i w ogole;)

dzieki MamuśkaM za odpowiedz🌻 , a jak smakuja potrawy przygotowane w czym takim ?

możeszw tym szybko i smacznie przygotować sobie posiłek . Ja robię dania z ryżu, ziemnaków, warzywa, mięso mielone, kurczak, ryba itd. Wszystko ma całkiem inny smak, jest delikatniejsze ale np. warzywa całkiem inaczej smakują niż gotowane w wodzie. Są smaczniejsze. Ja doprawiam troszkę solą i różnymi ziołami żeby nie było mdłe.

Naprawde bardzo mi pomoglas , przekonalas sie zeby takie urzadzenie sobie kupic . Mi chyba najbardziej chodzi o to ze wszystko mozna gotowac w jednym naczyniu i nie trzeba tego pilnowac . Dzieki , moze wybiore sie zobaczyc co maja w sklepach . Zycze milego dnia o pozdrawiam :) .

dokładnie. A zaletą jest to, że jest o wiele krótszy czas gotowania niż na palniku. Zazwyczaj w ciągu pół godziny wszystko jest idealnie ugotowane. Naprawdę warto :) W sklepach jest duży wybór. Pozdrawiam serdecznie :)