Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agyness deyn

Rozjaśniacz

Polecane posty

Gość agyness deyn

czy zwykłym rozjaśniaczem, w domu, moge uzyskac taki kolor włosów? mam b. ciemny blond. Boje sie tylko wszelkich odcieni żółtego... bo nie musi być taki biały jak na zdjęciach. I czy włosy po jednorazowym rozjaśnianiu sie bardzo zniszcza? mam krótkie. http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/09_04/Deyn2909MOS_468x685.jpg http://api.ning.com/files/mu4D7vQQ-H8SkcBnXShPfHCZJOvJr9-RaBepAsUnSKA_/BackstageWithAgynessDeyn.jpg dziekuje:)

Gość jak masz bardzo ciemne
włosy to takiego efektu nie uzyskasz. Radzę iść do fryzjera, bo tylko zniszczysz sobie włosy

Gość agyness deyn
hmm... dziekuje, a myslałam ze tak latwo pojdzie:)

Gość mydełkofa
dziewczyno.! z blondem nie mozna eksperymentować.~! jeśli chcesz jasne włosy to musisz iść do fryzjera i nie do jakiejś ciupy tylko w miarę dobrego. Nie jedna pozbyła się połowy włosów przez przygody w domu z rozjaśniaczem. Też to przechodziłam taką głupotę

Gość agyness deyn
to dobrze, że zapytałam bo już prawie zachwycona poleciałam do sklepu po rozjaśniacz:) nigdy nie miałam farbowanych włosów. Nie wiem czy bedzie mi w tym kolorze dobrze, to taka chwilowa zachcianka dlatego myślałam ze unikne wydawania kasy na fryzjera ale jak trzeba to trzeba :)

Mowy nie ma, rozjaśniaczem w najlepszym razie otrzymasz jajecznicę. Fryzjerzy mają zupełnie inne środki niż to, co dostępne w sklepach. Jak nie chcesz iść do fryzjera, to kup sobie jakiś średni blond i zobacz, co ci wyjdzie, potem za miesiąc możesz spróbować czegoś jaśniejszego.

Gość agyness deyn
no właśnie ze 3 lata temu miałam jedyne podejście z farbowaniem, kupiłam jakiś blond i kompletnie nic nie wzieło, dlatego pisalam, ze nigdy nie farbowałam. miałam tylko jakis rudy odcień, okropność. nie no pojde do fryzjera, teraz już jestem pewna. dzieki.

Gość ggags
A ja rozjasniam rozjasniaczem wlosy.Oczywiscie po tym zabiegu mam zote wlosy,ale na drugi dzien nakladam farbe perlowy blad i wloski sa bardzo ladne,bez zoltego refleksu.